Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Mediator / echtscheiding

Tijdelijk verblijf bij een echtscheiding

Een tijdelijk verblijf kan een oplossing zijn bij een scheiding wanneer beide partijen nog niet klaar zijn om te beslissen over de verdeling van bezittingen, het co-ouderschap of andere belangrijke zaken.

Het kan ook een manier zijn om de spanningen tussen de twee partijen te verkleinen en een periode van afkoeling te bieden voordat er definitieve afspraken worden gemaakt.
Tijdens het tijdelijke verblijf kunnen de partijen tijd nemen om na te denken over wat ze willen en wat het beste is voor de kinderen die bij de scheiding betrokken zijn.

 

Bovendien kan het tijdelijke verblijf ervoor zorgen dat beide partijen kunnen wennen aan het idee van het uit elkaar gaan en kunnen ze samen spanningen verminderen.
Samen met de gedupeerde zullen wij kijken of een tijdelijke woonruimte voor hen de juiste oplossing is en hoe wij zoveel mogelijk aan hun behoefte kunnen voldoen.
Door de voortdurende veranderingen in de wet- en regelgeving is het voor individuen belangrijk om professioneel advies in te winnen.
Wij zijn zeer ervaren in de vastgoed sector, waardoor wij deze professionele en persoonlijke begeleiding kunnen aanbieden.

Wij werken o.a. met:

 

 

Hoe werkt het voor u?

Wij willen jullie onze expertise aanbieden om jullie netwerk uit te breiden met partijen die het verschil maken in deze samenleving. 
Mensen hebben mensen nodig! 
Neem via de onderstaande button contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.