Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Diensten

Help, ik moet mijn huis uit

Heeft u brand of waterschade gehad en moet u tijdelijk uw woning verlaten? Wij begrijpen dat dit een hele vervelende situatie is, wij nemen een deel van uw zorgen uit handen.

Calamitijdelijk heeft jarenlange ervaring met het begeleiden naar een geschikte vervangende woonruimte. Het enige wat we van u vragen is; het doorgeven van de woonwensen. Wij factureren rechtstreeks naar uw verzekeringsmaatschappij zodat u geen omkijk heeft naar de financiën, daarbij wordt rekening gehouden met het bedrag wat u mag verwonen

Schade-expert / behandelaar

Als Calamitijdelijk zijn wij een aanvullende dienst voor de expertisepartij of van de verzekeraar. Wij ontzorgen de schade expert, door tijdelijk onderkomen uit handen te nemen, de expert doet waar hij goed in is: een schade correct en snel afhandelen.

Calamitijdelijk begeleidt verzekerde naar een tijdelijke woonruimte en nemen de praktische- en financiële zorgen rond een vervangende woonruimte weg. Deze oplossing zorgt voor hogere klanttevredenheid vanuit verzekerde naar alle partijen toe.

Wij proberen altijd de goedkoopste oplossing te bieden, zodat er geen hoge hotelkosten worden gemaakt.

Onze werkwijze

Verhuurder

Heeft u een woning welke tijdelijk verhuurd kan worden? Wij kunnen een verzekerde in uw woning onderbrengen omdat zij vervangende woonruimte nodig hebben na calamiteiten als brand of waterschade. Gedurende het herstel aan de woning hebben de verzekerde tijdelijk onderkomen nodig.

Voordelen voor u:

  • Tijdelijk, u voorkomt huurders, die de woning niet meer uit willen, met alle gevolgen van dien
  • U kunt zich kosteloos aanmelden bij ons, via het contactformulier
  • Wij kunnen uw woning aanbieden bij onze verzekerde, zonder enige commissie.
  • Wij zorgen voor u dat alles wordt geregeld qua financiën en betalen de gehele periode in eén keer aan u uit.

Hoe werkt het voor u als verhuurder?