Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Weekdossier 55; Team

Afgelopen week ging bij ons de telefoon, een mevrouw met haar zoontje zijn met spoed op zoek naar een tijdelijke woonruimte. In haar eigen woning was brand ontstaan en in een klap waren zij alles verloren.
Na contact met de schade-expert bleek er echter een beperkt budget beschikbaar te zijn voor tijdelijk verblijf elders. Uiteraard gaan wij geen uitdaging uit de weg en zijn wij meteen aan de slag gegaan met het benaderen van ons netwerk.
Een andere uitdaging was de afstand, mevrouw is afhankelijk van de fiets en moet dagelijks haar zoon naar school brengen. De tijdelijke woonruimte kon hierdoor niet te ver uit de buurt zijn.
Na een flinke zoektocht konden wij een optie op 7 minuten rijden van de eigen woning en binnen het budget. Althans dat dachten wij, echter bleek er al een bedrag voor tijdelijk verblijf elders te zijn uitgegeven waardoor het budget nog kleiner was geworden.
Op zulke momenten sta je in een twee strijdt, als de verzekerde akkoord gaat dient zij zelf een klein deel bij te betalen. Het liefst ontzorgen wij op dat gebied volledig.
Gelukkig was het contact met mevrouw heel goed en hebben wij besloten het met haar te overleggen. Mevrouw was zo enthousiast over de woning, afstand en de snelle service dat zij bereid was concessies te doen en het resterende bedrag zelf te betalen.
Dat was uiteraard goed nieuws en na een positieve kennismaking met de eigenaar zal de verzekerde aankomende maandag de sleutels in ontvangst nemen.
Tijd voor mevrouw en haar zoontje om in alle rust de gebeurtenissen te verwerken.

Helaas kunnen zulke onvoorziene omstandigheden ontstaan maar hoe fijn is het als de verzekerde zo bereid is om mee te denken.
Zo zijn wij niet alleen een team met de schade-experts en verzekeraars maar ook met de verzekerde.

Header foto:
©StreApp – 112Fotografie Daan