Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Weekdossier 50; Budget

Regelmatig krijgen wij een dossier binnen waarbij er een maximalisering op het tijdelijk verblijf elders zit. Hier dienen wij uiteraard rekening mee te houden en de meeste experts melden dit ook tijdens het eerste gesprek, heel fijn!
Het komt wel eens voor dat dit niet wordt vermeld wat later in het dossier voor de nodige vertraging zorgt.
Zo liepen wij afgelopen week hier ook tegen aan. Dinsdag ging bij ons de telefoon met een nieuwe opdracht in de regio Dordrecht.
Een gezin van maar liefst 8 personen was met spoed op zoek naar een tijdelijke woonruimte doordat er afgelopen week brand was ontstaan in hun woning.
Direct zijn wij ons netwerk gaan benaderen en konden wij de volgende dag een tijdelijke woonruimte aanbieden aan de verzekerden.
De verzekerden waren heel blij en opgelucht en zouden graag gebruik maken van ons aanbod.
Ons protocol is om eerst de kosten aan de schade-expert voor te leggen omdat wij ook zijn akkoord nodig hebben.
Zo gezegd, zo gedaan en na het sturen van de financiële onderbouwing was het wachten.
Echter bleek dit wachten langer te duren als verwacht omdat er een maximaal budget voor tijdelijke verblijf elders is. Dit was bij ons en de verzekerden niet bekend en dit zorgt momenteel voor de nodige vertraging op het dossier. Tegelijkertijd lopen ook de hotel kosten op wat betekent dat het budget voor het tijdelijk verblijf steeds kleiner wordt.
Uiteraard is het iedereen zijn doel om de verzekerden zo goed mogelijk te helpen en hierdoor zijn wij momenteel met alle partijen aan het kijken naar een passende oplossing zodat de familie snel de sleutels kan ontvangen van de tijdelijke woonruimte. Wij zorgen er ook voor dat wij regelmatig contact hebben met de verzekerden zodat zij ook precies weten wat er momenteel speelt.


Een juiste oplossing lijkt in zicht, wordt vervolgd.

 

Weekdossier 55; Team

Afgelopen week ging bij ons de telefoon, een mevrouw met haar zoontje zijn met spoed op zoek naar een tijdelijke woonruimte. In haar eigen woning

Read More »