Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Weekdossier 41; Meubileren

Inmiddels hebben we allemaal de berichten voorbij zien komen over de overspannen woningmarkt. De woningen worden met de dag schaarser, zo ik in ons segment.
Waar problemen zijn moeten oplossingen gevonden worden toch?
Zo kwam er bij ons afgelopen week een nieuwe opdracht binnen met het verzoek of wij voor een gezin voor 4 maanden een tijdelijke woonruimte kunnen verzorgen.
Uiteraard gingen wij gelijk aan de slag, echter bleek het vinden van een gemeubileerde woning in hun nabije omgeving erg lastig.
Schoolgaande kinderen, sport clubs, sociale verplichtingen, uitwijken was niet echt een optie.
Na heel wat telefoontjes te hebben gepleegd, bleek de beste optie een gestoffeerde woning in hun eigen straat te zijn.
Een onderdeel van onze service is het aanbieden van een gemeubileerde woning zodat de verzekerden geheel ontzorgd en snel kunnen inchecken.
Inmiddels hebben wij een ruim netwerk opgebouwd met verschillende soorten partijen, waaronder ook meubileringsbedrijven.
Ons netwerk schakelt gelukkig net zo snel als ons en binnen een paar dagen was de woning volledig gemeubileerde en konden de verzekerden de sleutels ophalen.
Door het uitbreiden van ons netwerk en de juiste partijen om ons heen te verzamelen, zorgen wij ervoor dat het proces van het verzorgen van een tijdelijke woonruimte soepel blijft verlopen onder welke omstandigheden dan ook.
Hoe sneller er geschakeld kan worden, hoe sneller de verzekerden de sleutels van hun tijdelijke woonruimte kunnen ophalen.
Een tevreden klant heeft nou eenmaal invloed op ons allemaal.
 

Weekdossier 44; Aanbod

Met de huidige woningmarkt is het vaak lastig om aan alle wensen en eisen voor een tijdelijke woonruimte te voldoen. Wanneer wij een woning kunnen

Read More »

Weekdossier 43; Zeeland

Het leuke aan dat wij onze diensten door heel Nederland aanbieden is dat wij elke keer nieuwe plaatsen blijven ontdekken.De meeste opdrachten komen uit ongeveer

Read More »