Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Weekdossier 34; Communicatie

Inmiddels is het alweer een paar weken geleden dat wij een dossier hebben uitgeschreven.
De hoogste tijd om weer eens een verhaal met jullie te delen.
Naast het verzorgen van een tijdelijke woonruimte, begeleiden wij de verzekerden tijdens het proces.
Na een schade komt er heel veel op de verzekerden af. Veel verschillende partijen komen over de vloer en iedereen wilt andere informatie van ze weten. Hierdoor zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Ook tijdens het herstelproces blijft het een wervelwind voor de gedupeerden.

Zodra de verzekerden eenmaal in een tijdelijke woonruimte zitten geeft dit een klein stukje rust maar dan komt nog het stukje verlengen.
Zo hebben wij een dossier lopen waarbij wij de verzekerden afgelopen februari in een tijdelijke woonruimte hebben geplaats. Er werd een herstelperiode van 2 maanden ingeschat. Doordat er wat vertragingen waren opgelopen bleek dit al snel langer te duren.
Hun tijdelijke woonruimte moest met een maand verlengd worden, zo geregeld denk je maar helaas..
De schade verschoof van de inboedel naar de opstal waardoor er nog een tussenpartij bij kwam. Zij zouden dit allemaal moeten regelen voor de verzekerden. Echter bleek hun werkwijzen minder snel als gehoopt.
Weken lang zaten de verzekerden in spanning of een verlenging vergoed zou worden. Indien dit niet het geval was zouden zij op straat komen te staan. Niet een hele prettige gedachten om in je achterhoofd te houden. Meerdere keren werden er beloftes gedaan maar een reactie liet maar op zich wachten.
Deze gehele periode hebben wij nauw contact gehad met de verzekerden en hun begeleid waar mogelijk was. Wij kunnen niet het verschil maken maar een beetje ondersteuning kan een hoop schelen.
Eindelijk kregen zij deze week het verlossende bericht en konden wij de verlenging in orde maken voor de verzekerden.
Tijdens het telefoongesprek was de opluchting bij de verzekerden groot en gelukkig sloten wij ons gesprek af met een lach.

Weekdossier 55; Team

Afgelopen week ging bij ons de telefoon, een mevrouw met haar zoontje zijn met spoed op zoek naar een tijdelijke woonruimte. In haar eigen woning

Read More »