Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Weekdossier 29; Snel schakelen

Het zal je maar gebeuren, je komt thuis na een avond werken en de begane grond van jouw huis staat in de brand. Dat terwijl de rest van jouw gezin boven niks vermoedend ligt te slapen.
Dit verhaal kwam van de week bij ons binnen en uiteraard gingen wij gelijk aan de slag om een tijdelijke woonruimte te verzorgen voor de verzekerden.
Na een aantal telefoontjes en door het snelle schakelen van meerdere partijen, konden wij binnen 5 uur een tijdelijke woonruimte aanbieden.
Hoe leuk is het dan als de schade-expert zijn complimenten geeft voor het snelle schakelen.
De verzekerden konden de volgende dag de sleutels ophalen van hun tijdelijke woonruimte en beginnen aan het verwerken van de gebeurtenis.
Naast het verzorgen van een tijdelijke woonruimte proberen wij de verzekerden mentaal ook te ondersteunen waar mogelijk. Zo speelde er nog veel meer achter de schermen voor de familie, wat de situatie nog zwaarder maakte. Uiteraard kunnen wij niks aan de situatie veranderen maar soms kan een luisterend oor aanbieden of een telefoontje met de vraag hoe het gaat al veel betekenen.
Inmiddels is de rust weer een beetje teruggekeerd voor de familie en zijn zij gesetteld in hun tijdelijke woonruimte.

Weekdossier 37; Dankbaar

Gezien de drukte in de #woningmarkt maken wij soms gekke sprongen. We hebben een woning gevonden voor een #verzekerden die al even in een hotel zaten. Dat wil niemand,

Read More »

Weekdossier 36; Goede vrijdag

#Goedevrijdag, dat betekent een goede afsluiter! Vandaag 6 gezinnen voorzien van een veilig tijdelijk verblijf. Zoveel verhalen, zoveel mensen, zoveel wensen. Vroeger, toen de tijden

Read More »