Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Weekdossier 22; Noorden

Deze week kregen wij een schade binnen in het noorden van het land.
Er was een flinke brand geweest in de woning van de verzekerde waardoor zij uiteraard niet meer terug kon keren naar haar woning. Hierdoor was de nood naar een tijdelijke woonruimte hoog en daarom werden wij ingeschakeld.
Om de verzekerde zo snel als mogelijk te kunnen voorzien van een tijdelijke woonruimte, is een uitgebreid netwerk van essentieel belang.
Tijdens de afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt om dit zoveel als mogelijk uit te breiden en inmiddels zit ons netwerk door heel Nederland. Zo ook inmiddels in het noorden, waardoor wij bij binnenkomst van deze opdracht snel konden schakelen. Binnen 2 uur konden wij een tijdelijke woonruimte aanbieden aan de verzekerde.
Na fijn contact met de schade-expert en akkoord van alle partijen namen wij contact op met de verzekerde zelf om de tijdelijke woonruimte aan te bieden.
Eenmaal in gesprek met mevrouw was de opluchting bij haar groot en was zij dankbaar voor onze hulp. Zij wilde dan ook graag naar de door ons aangeboden tijdelijke woonruimte.
De volgende dag kon de verzekerde daar intrekken en beginnen met het een plekje geven van de gebeurtenis.
Het blijft keer op keer speciaal om mensen in tijden van nood te kunnen helpen.

Weekdossier 55; Team

Afgelopen week ging bij ons de telefoon, een mevrouw met haar zoontje zijn met spoed op zoek naar een tijdelijke woonruimte. In haar eigen woning

Read More »