Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Weekdossier 19; Vertragingen

Tijdens het begin van zomer hebben wij een familie uit het zuiden van het land kunnen voorzien van een tijdelijke woonruimte.
Door een flinke waterschade konden zij voor 3 maanden niet thuis wonen.
De uitdaging van dit dossier was de grootte van het gezin, 5 personen en maar liefst 5 honden.
Na een flinke zoektocht was het toch eindelijk gelukt, familie blij en het herstel van de woning kon beginnen.
Inmiddels zijn wij al bijna 3 maanden verder en was het voor ons tijd om contact op te nemen met de schade-expert van de familie.
Wij checken altijd of het herstel van de schadewoning volgens plan verloopt, of dat de tijdelijke woning verlengd moet worden.
Na fijn contact met de schade-expert blijkt dat de huur van de tijdelijke woonruimte met 3 maanden verlengd moet worden. Het herstel duurt dubbel zo lang als vooraf ingeschat was.
Door een uitgebreide update van de schade-expert kwamen wij erachter dat het probleem bij de levering van de juiste materialen ligt.
Dit is een probleem dat wij opvallend veel zien terug komen de afgelopen maanden.
De leveringen van keukens, kozijnen, vloeren, etc gaan niet zoals het hoort.
Vervelend voor de verzekerden maar ook zeker voor de herstellers en experts. Zonder materialen wordt het lastig om een woning te herstellen.
Uiteraard verzorgen wij ook de verlenging en kunnen de verzekerden fijn in hun tijdelijke woonruimte blijven de komende 3 maanden.   
Wij zijn benieuwd of meerdere mensen binnen ons netwerk dit is opgevallen?

Weekdossier 37; Dankbaar

Gezien de drukte in de #woningmarkt maken wij soms gekke sprongen. We hebben een woning gevonden voor een #verzekerden die al even in een hotel zaten. Dat wil niemand,

Read More »

Weekdossier 36; Goede vrijdag

#Goedevrijdag, dat betekent een goede afsluiter! Vandaag 6 gezinnen voorzien van een veilig tijdelijk verblijf. Zoveel verhalen, zoveel mensen, zoveel wensen. Vroeger, toen de tijden

Read More »