Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Weekdossier 17; Luisterend oor

Ruim een maand geleden kregen wij een forse waterschade binnen.
De verzekerde had toevallig een vakantie geboekt maar moest bij thuiskomst gelijk naar een tijdelijke woning.
Na veel telefoontjes vonden wij al snel een geschikte woonruimte voor de verzekerde, iedereen blij.
Nog even de laatste puntje op de i en de verzekerde kan inchecken.
Wat blijkt ineens ? Er werd gezegd dat er toch geen dekking voor de schade was. Hiermee vervalt ook automatisch de dekking voor een tijdelijk verblijf elders.
Een grote klap voor de verzekerde en daar sta je dan.. Wij kunnen niks doen maar inmiddels dringt de tijd want in de schadewoning kan niet meer geleefd worden.
Andere partijen werden ingeschakeld door de verzekerde, na veel verschillende onderzoeken bleek de vork toch anders in de steel te zitten. De verzekerde had wel degelijk recht op dekking.
Gedurende dit onderzoeksproces heeft de verzekerde ons altijd op de hoogte gehouden en hadden wij fijn contact met elkaar, een luisterend oor kan soms al zoveel betekenen.
Na een lange en onzekere periode voor de verzekerde, kunnen wij gelukkig dit dossier weer heropenen en een tijdelijke woonruimte verzorgen voor de verzekerde.

 

Weekdossier 37; Dankbaar

Gezien de drukte in de #woningmarkt maken wij soms gekke sprongen. We hebben een woning gevonden voor een #verzekerden die al even in een hotel zaten. Dat wil niemand,

Read More »

Weekdossier 36; Goede vrijdag

#Goedevrijdag, dat betekent een goede afsluiter! Vandaag 6 gezinnen voorzien van een veilig tijdelijk verblijf. Zoveel verhalen, zoveel mensen, zoveel wensen. Vroeger, toen de tijden

Read More »