Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Weekdossier 9; Anders dan anders

Anders dan anders:

Een dossier kan ook weleens anders lopen als gehoopt.
Afgelopen week kregen wij een nieuwe opdracht van brandschade binnen.
Na een fijn eerst contact, hebben wij alles op alles gezet om de verzekerde zo snel mogelijk van een dak boven het hoofd te kunnen voorzien.
Met veel plezier konden wij de verzekerde binnen 24 uur, na akkoord van de expert, een vervangende woonruimte aanbieden.
Door snel te kunnen schakelen met zowel de verhuurder als de expert, had de verzekerde binnen een paar uur kunnen inchecken.
Helaas doordat de financiële beslissingen van de verzekerde werden genomen door een externe partij en deze weigerde om concessies te maken, waren alle partijen genoodzaakt om zich terug te trekken. Soms liggen de dingen buiten ons handbereik en was dit voor allen een grote teleurstelling.
Desondanks was het wederom een mooie samenwerking tussen Calamitijdelijk, de verzekeringsmaatschappij en de expert. Het is fijn om soms ook hier even bij stil te staan en willen wij namens ons team alle experts enorm bedanken voor het vertrouwen en kijken we uit om onze krachten in de toekomst nog vaker te bundelen.

Weekdossier 16; Spoed

Het is vrijdag, halverwege de middag. De telefoon gaat en een spoed opdracht komt binnen via een expert. De familie heeft een verwoestende brand gehad

Read More »

Weekdossier 15; Woningmarkt

Weinig woonruimte, hoge bedragen, wij hebben ermee te maken! Het is een probleem, een groot probleem: DE WONINGMARKT! Laat staan de gemeubileerde tijdelijke huisvesting. Steeds

Read More »