Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Zoetermeer

Tijdelijke woonruimte in Zoetermeer geregeld binnen 48 uur

Zoekt u een tijdelijke woonruimte in Zoetermeer omdat uw eigen woning schade heeft door water en brand? Deze vormen van schade zorgen er vaak voor dat u even niet meer in uw eigen woning kunt verblijven. Het renoveren van de woning kost tijd en is in de meeste gevallen redelijk grootschalig. Met spoed een geschikte tijdelijke woning in Zoetermeer vinden is echter een hele opgave. Althans, alleen wanneer u niet voor Calamitijdelijk kiest. Wij zorgen er altijd voor dat onze cliënten binnen 48 uur een tijdelijke woonruimte in Zoetermeer aangeboden krijgen, waarbij we ook tal van randzaken regelen, zodat het u zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. U heeft immers al meer dan genoeg aan uw hoofd.

Hoe vinden wij een passende tijdelijke woning in Zoetermeer voor u?

Voordat we op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Zoetermeer, gaan we eerst met u in gesprek. We willen graag namelijk weten wat u precies nodig heeft. Dat verschilt per situatie. Wanneer u meerdere kleinere kinderen heeft, is het bijvoorbeeld zeer praktisch wanneer er meerdere slaapkamers in de tijdelijke woning zijn, en eventueel zelfs verschillende verdiepingen zodat de kinderen makkelijker kunnen slapen. Heeft u geen kinderen? Dan kunt u bij woonwensen denken aan een werkkamer in de woning of de afstand tot uw werk. Uiteraard zorgen we er ook voor dat er rekening gehouden wordt met het budget van de verzekeraar. Daar hoeft u zich geen zorgen om te maken; wij sturen de rekening namelijk altijd direct naar de verzekeraar.

We zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een selectie van ons krijgt met de tijdelijke woonruimtes in Zoetermeer die voldoen aan uw wensen. Ziet u een passende woning in onze selectie, dan kunt u deze woonruimte vaak al dezelfde dag betrekken. Hebben we geen geschikte optie voor u gevonden? Dan laat u weten wat uw feedback op onze selectie is, zodat we opnieuw op zoek kunnen gaan naar een tijdelijk dak boven uw hoofd.

Een dak boven uw hoofd én volledig ontzorgd worden

We stoppen niet wanneer we een tijdelijke woonruimte in Zoetermeer voor u gevonden hebben. Wij weten uit ervaring dat er veel meer geregeld moet worden en dat het oppakken van het normale leven lang niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen. Het gaat ons niet alleen om een tijdelijke woonruimte in Zoetermeer voor u; we willen u ook zo goed mogelijk door de situatie helpen.

2

Waarom u Calamitijdelijk kiest voor uw tijdelijke woonruimte in Zoetermeer

Moet u ineens uw woning uit vanwege schade door brand of water? Dan heeft u veel meer nodig dan alleen tijdelijk onderdak. Praktische zaken moeten geregeld worden, de kinderen moeten gerustgesteld worden en er is contact nodig met tal van betrokken partijen. Calamitijdelijk heeft een ervaren en gedreven team klaar staan dat u graag persoonlijk helpt. Niet alleen luisteren we aandachtig naar uw woonwensen om zo een geschikte tijdelijke woonruimte in Zoetermeer te vinden; we geven ook antwoord op belangrijke vragen en voorzien u graag van advies op maat zodat u het gewone leven net wat sneller weer op kunt pakken. Met onze service kunt u niet alleen rekenen op een tijdelijke woning binnen 48 uur; u wordt ook volledig ontzorgd en dat is bijzonder prettig in deze vervelende situatie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in uw situatie of wilt u dat wij vandaag de zoektocht al starten naar een tijdelijke woonruimte in Zoetermeer die aan uw eisen voldoet? Neemt u dan vooral contact met ons op, zodat we direct met elkaar in gesprek kunnen.