Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Weert

Tijdelijke woonruimte in Weert; binnen 48 uur rond!

Heeft uw woning schade door water of brand? Dan is de kans groot dat u uw woning uit moet, omdat deze onbewoonbaar is of gerenoveerd moet worden zodat de schade weggewerkt kan worden. In dat geval moet u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Weert. Lange tijd bij vrienden of familie verblijven is vaak geen optie en onwenselijk; iedereen moet immers wel gewoon door kunnen met het normale leven. Daarom schakelen onze cliënten ons in. Ons team zorgt ervoor dat u al binnen 48 uur een tijdelijke woonruimte in Weert aangeboden krijgt. We zorgen daarbij niet alleen voor een dak boven uw hoofd; we zorgen er ook voor dat het u zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. U heeft immers al meer dan genoeg aan uw hoofd in deze situatie.

Hoe vinden wij een geschikte tijdelijke woonruimte in Weert?

We zoeken niet zomaar een tijdelijke woning voor u. Calamitijdelijk vindt het belangrijk dat de woning past bij uw situatie. Zelfs ‘tijdelijk’, want niemand kan u met zekerheid zeggen wanneer u weer terug kunt naar uw eigen woning. Daarom nemen we eerst met u de woonwensen door. Wilt u bijvoorbeeld meerdere verdiepingen, of is een simpel appartement een prima oplossing? Heeft u schoolgaande kinderen of gaat u met de fiets naar het werk? Dan kan het verstandig zijn om rekening te houden met de locatie van de tijdelijke woonruimte in Weert, zodat er geen andere aanpassingen gedaan hoeven te worden. Uiteraard houden we ook rekening met het budget dan vanuit de verzekeraar beschikbaar gesteld is. Aangezien we de tijdelijke woonruimte in Weert direct factureren aan de verzekeraar, heeft u hier zelf geen omkijken naar.

Weten we eenmaal wat u wensen zijn en hoe het budget eruitziet? Dan gaan we gericht op zoek naar een geschikte woning. Binnen 48 uur krijgt u van ons een selectie te zien. Zit er een passende optie bij? Dan kunt u de woning vaak al dezelfde dag betrekken. Ziet u geen interessante woning in de selectie die wij gevonden hebben? Dan luisteren we naar uw feedback en gaan we opnieuw op zoek; net zolang totdat we een woonruimte in Weert hebben gevonden waar u tijdelijk wilt wonen.

Meer dan alleen een dak boven uw hoofd

Wij denken niet alleen aan huisvesting. Ons team weet dat er veel meer geregeld moet worden en daarom helpen we u ook persoonlijk verder met advies en antwoorden op uw vragen. Zo kunt u niet alleen een prettige tijdelijke woonruimte in Weert vinden; u komt ook aanzienlijk makkelijker door de lastige situatie heen.

2

Een tijdelijke woonruimte in Weert; eenvoudig samen met Calamitijdelijk

Op het moment dat u noodgedwongen uw eigen woning moet verlaten vanwege schade door water of brand, komt er ineens veel op u af. Er moet van alles geregeld worden bijvoorbeeld, waaronder een tijdelijke woonruimte in Weert en omstreken. Bij Calamitijdelijk staan we klaar met een ervaren team en uitgebreid netwerk om u binnen 48 uur te voorzien van een geschikte tijdelijke woning waar u direct in kunt. Ook kunt u altijd rekenen op antwoord op uw vragen, en praktisch advies om het normale leven weer zo snel mogelijk op te pakken. Aangezien we daarnaast rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen, kunt u zo snel mogelijk uw eigen woning weer in.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de mogelijkheden die wij bieden? Of wilt u dat wij vandaag nog op zoek gaan naar een tijdelijke woning in Weert die past bij uw wensen? Neemt u dan vooral contact met ons op zodat we direct samen naar de opties en aanpak kunnen kijken.