Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Vianen

Tijdelijke woonruimte in Vianen; geregeld binnen 48 uur bij ons!

Heeft u schade door brand of water in uw woning? Dan is de kans groot dat uw huis tijdelijk onbewoonbaar is. Zeker wanneer er mensen aan de slag gaan met het herstel, zodat u uw eigen huis weer in kunt. In dat geval moet er gezocht worden naar een tijdelijke woonruimte in Vianen. Dat kunt u in principe zelf, maar we horen van onze cliënten regelmatig dat het lastig is om alle dingen zelf te regelen wanneer zij hun huis uit moeten. Kiest u voor Calamitijdelijk, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur een vervangende, tijdelijke woonruimte in Vianen kunt betrekken. En we helpen u ook bij alle andere dingen die geregeld moeten worden, zodat u gewoon door kunt met uw leven.

Het vinden van een tijdelijke woonruimte in Vianen; hoe gaan wij voor u aan de slag?

We gaan nooit lukraak op zoek naar een geschikte tijdelijke woonruimte in Vianen. We beginnen altijd bij uw woonwensen. Ook wanneer het gaat om een tijdelijke woning is dit belangrijk. Enerzijds omdat u wel gewoon goed moet kunnen wonen en anderzijds omdat niemand u met zekerheid kan zeggen wanneer uw woning weer bewoonbaar is. Bij woonwensen kunt u denken aan tal van verschillende factoren, zoals het aantal verdiepingen, het aantal slaapkamers, eventueel een werkkamer of de ligging van de tijdelijke woonruimte ten opzichte van uw werk of de school van de kinderen.

Wanneer we uw woonwensen op een rijtje hebben gezet, samen met het budget vanuit de verzekeraar, begint de zoektocht echt. Binnen 48 uur laten we u weten wat wij gevonden hebben. Zit er een passende woonruimte binnen onze selectie, dan kunt u deze in de meeste gevallen dezelfde dag al betrekken. Ziet u geen passende woning in onze selectie, dan gaan we opnieuw op zoek aan de hand van uw feedback. Wij zoeken net zolang door totdat we een geschikte woning gevonden hebben.

Meer dan alleen een tijdelijke woonruimte in Vianen

Moet u ineens uw eigen huis uit, dan moet er meer geregeld worden dan alleen een tijdelijke woonruimte in Vianen. Ons ervaren, professionele en gedreven team helpt u graag persoonlijk met alles waar u aan moet denken in deze situatie. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk zorgen aan uw hoofd heeft. We willen niet alleen snelle oplossingen vinden rond huisvesting; we willen er ook voor zorgen dat u zo goed mogelijk door deze vervelende situatie kunt komen én u binnen korte tijd weer terug kunt naar uw eigen huis. 

2

Een tijdelijke woonruimte in Vianen vinden; makkelijk met Calamitijdelijk

Wanneer u ineens uw eigen woning uit moet vanwege brand- of waterschade, dan komt er veel op u af. Het regelen van een tijdelijke woonruimte in Vianen is slechts één van de vele dingen die geregeld moeten worden. Bij Calamitijdelijk begrijpen we dat. Ons team staat klaar om binnen 48 uur een tijdelijke woning te vinden voor u, die voldoet aan de woonwensen die u ons doorgegeven heeft. Daarnaast staan we klaar om antwoord te geven op alle vragen die u heeft en voorzien we u van praktisch advies, zodat u sneller het normale leven weer op kunt pakken. Ook mag u erop rekenen dat we de belangen van alle betrokken partijen in de gaten houden, zodat u zo snel mogelijk terug kunt naar uw eigen woning.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u dat wij vandaag nog beginnen met zoeken naar een tijdelijke woonruimte in Vianen voor u? Neemt u dan contact met ons op, zodat we direct de opties en wensen door kunnen spreken.