Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Schagen

Tijdelijke woonruimte in Schagen; wij ontzorgen u volledig

Zoekt u een tijdelijke woonruimte in Schagen omdat u op dit moment uw woning niet meer in kunt vanwege brand- of waterschade? Dan is het tijd voor een zoektocht. U merkt al snel dat er tal van beschikbare woningen in Schagen te vinden zijn. Helaas valt het grootste deel al snel af. Bijvoorbeeld omdat de tijdelijke woning in Schagen niet aan uw woonwensen voldoet, omdat de woning buiten het budget van de verzekeraar ligt of omdat u de woonruimte niet direct kunt betrekken. Zit u op dit moment met uw handen in het haar? Nergens voor nodig. Wanneer u Calamitijdelijk inschakelt, wordt u binnen 48 uur voorzien van een woonruimte in Schagen waarbij we alles van A tot Z voor u regelen. We zorgen daarbij niet alleen voor een dak boven uw hoofd; we maken het u ook zo makkelijk mogelijk.

Het vinden van een geschikte tijdelijke woonruimte in Schagen; hoe doen we dat?

We beginnen niet zomaar met zoeken naar een tijdelijke woonruimte in Schagen. We willen eerst weten wat uw woonwensen precies zijn. Ook voor een tijdelijke woning is dat belangrijk, omdat u wel prettig moet kunnen wonen en niemand u met zekerheid kan zeggen wanneer u weer naar uw eigen huis kunt. Bij woonwensen kunt u onder andere denken aan de afstand tot school of werk, het aantal slaapkamers en het aantal verdiepingen. Heeft u (meerdere) jonge kinderen, dan heeft u vaak meer woonwensen dan een stel zonder kinderen. Daarom kijken we altijd naar uw eisen en situatie, om zo een passende tijdelijke woonruimte te vinden. Daarbij houden we ook rekening met het budget van de verzekeraar, zodat we deze de factuur kunnen sturen en u hier ook geen omkijken naar heeft.

Wanneer we het budget en de woonwensen hebben, gaan we voor u op zoek. Binnen 48 uur krijgt u van ons een selectie te zien, waarbij u zelf kunt kiezen welke van de tijdelijke woonruimtes bij u past. Zit er een geschikte woning bij, dan kunt u deze in de meeste gevallen dezelfde dag al betrekken. Hebben we geen geschikte woning kunnen vinden? Dan gaan we met uw feedback opnieuw op zoek, net zolang tot we wel een passende woonruimte gevonden hebben.

Niet alleen een tijdelijk dak in Schagen boven uw hoofd

Wanneer u kiest voor Calamitijdelijk dan kiest u voor meer dan alleen een tijdelijke woonruimte in Schagen. Wij zorgen er ook voor dat u persoonlijke hulp kunt verwachten en dat u het normale leven weer zo goed mogelijk op kunt pakken. Ook wanneer u even niet uw eigen huis in kunt.

2

Waarom u Calamitijdelijk kiest voor uw tijdelijke woonruimte in Schagen

Het vinden van een tijdelijke woonruimte in Heiloo die voldoet aan uw wensen is lastig. Zeker wanneer er ook nog eens haast bij is omdat u graag verder wilt met uw leven en uw gezin. Dat is waar Calamitijdelijk om de hoek komt kijken. Wij kunnen u altijd binnen 48 uur voorzien van een geschikte tijdelijke woning in Heiloo, waarbij we alles van A tot Z voor u regelen. Daarnaast kunt u erop rekenen dat u ontzorgd wordt; we geven antwoorden op vragen en nemen u zoveel mogelijk uit handen. Ook zorgen we ervoor dat er gedacht wordt aan de belangen van alle betrokken partijen. Op die manier kunt u namelijk zo snel mogelijk weer terug naar huis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op zodat we direct met elkaar in gesprek kunnen. Wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Heiloo voor u? Geef dan vandaag uw wensen nog aan ons door.