Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Purmerend

Tijdelijke woonruimte in Purmerend nodig? Calamitijdelijk helpt u verder!

Uw woning moeten verlaten vanwege schade door brand of water is bijzonder vervelend. Het brengt tal van praktische problemen met zich mee én u moet op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Purmerend. Op die manier kunt u samen met uw gezin het leven zo goed als mogelijk weer oppakken. Maar het vinden van een tijdelijke woonruimte in Purmerend is vaak veel lastiger dan gedacht. Ja, er zijn genoeg woonruimtes te vinden, maar lang niet alle opties passen bij uw woonwensen. Er is echter geen reden voor paniek. Calamitijdelijk helpt u namelijk graag verder. Wij hebben de kennis en het netwerk om direct te schakelen, zodat we u al binnen 48 uur een tijdelijke woning in Purmerend aan kunnen bieden.

Hoe vinden wij een geschikte tijdelijke woonruimte in Purmerend voor u?

We begrijpen als geen ander dat u woonwensen heeft. Ook op het moment dat u met spoed een tijdelijke woning in Purmerend zoekt, is het belangrijk om hier rekening mee te houden. Vaak zit u namelijk net wat langer vast aan het vervangende onderdak dan u van tevoren gedacht had. Daarom kijken we samen met u naar de wensen en eisen, zoals de afstand tot het werk, of een woonruimte die op fietsafstand van de school van de kinderen ligt. Ook blijven stellen met jongere kinderen vaak in dezelfde buurt wonen, omdat de kinderen dan gewoon met hun vriendjes kunnen blijven spelen en de omslag niet zo groot is.

Wanneer we uw woonwensen hebben ontvangen en het budget vanuit de verzekeraar weten, gaan we op zoek naar tijdelijke woonruimtes in Purmerend die aan de eisen voldoen. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een selectie, zodat u zelf kunt kijken of er een geschikte locatie tussen zit. Is dat geval, dan kunt u meestal dezelfde dag nog de woonruimte betrekken. Bent u niet tevreden met de selectie, dan stellen we de woonwensen bij en gaan we opnieuw op zoek. Wij stoppen pas met het zoeken naar een geschikte tijdelijke woonruimte in Purmerend wanneer u tevreden bent.

Meer dan alleen het vinden van onderdak

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het vinden van een tijdelijke woning in Purmerend. We helpen u ook met antwoorden op prangende vragen, en oplossingen voor de praktische problemen. Tijdens heel het traject ontzorgen we u zoveel mogelijk. Zo houden we zelf contact met de betrokken partijen en sturen we de factuur voor de tijdelijke huisvesting in Purmerend direct naar de verzekeraar, zodat u hier geen enkel omkijken naar heeft.

2

Waarom schakelt u Calamitijdelijk in voor het vinden van een tijdelijke woonruimte in Purmerend?

Het vinden van een tijdelijke woonruimte in Purmerend kan lastig zijn. Zeker wanneer u veel haast heeft en tal van andere praktische zaken moet regelen in de tussentijd. Dat is waarom wij bij Calamitijdelijk voor u klaarstaan. Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een tijdelijke woning in Purmerend aangeboden krijgt, waarbij we uiteraard altijd rekening houden met uw woonwensen. Het is immers wel de bedoeling dat de tijdelijke woonruimte past bij uw gezin en behoeften. Ook houden we rekening met de wensen van de verzekeraar en zorgen we ervoor dat de schade-expert zijn werk optimaal kan doen. Op die manier voorkomen we problemen en zorgen we ervoor dat u binnen korte tijd gewoon weer terug naar huis kunt.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of ons aanbod, of wilt u dat wij direct op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Purmerend voor u? Neem dan vooral contact met ons op; we helpen u graag persoonlijk verder.