Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Nijmegen

Tijdelijke woonruimte in Nijmegen altijd binnen 48 voor u geregeld

Bent u op zoek naar een tijdelijke woning in Nijmegen omdat uw eigen woning onbewoonbaar is vanwege schade door brand of water? Dan is de kans groot dat er haast bij is, omdat u natuurlijk wel ergens moet kunnen wonen met uw gezin. Er is geen reden voor paniek. Zoek een rustige plek en pak de telefoon zodat u ons kunt bellen. Calamitijdelijk heeft de ervaring, kennis en het netwerk om direct voor u aan de slag te gaan, zodat we een tijdelijke woonruimte in Nijmegen kunnen vinden voor u. Daarbij zorgen we er altijd voor dat alles van A tot Z geregeld wordt, zodat u nergens omkijken naar heeft.

Een tijdelijke woning in Nijmegen; wat zoekt u eigenlijk?

Er zijn tal van tijdelijke woonruimtes in Nijmegen beschikbaar, maar dat betekent niet dat deze ook allemaal geschikt zijn voor uw situatie. Alleenstaanden en stellen zonder kinderen zijn vaak redelijk flexibel, al moet er wel rekening gehouden worden met de afstand tot bijvoorbeeld het werk. Heeft u een gezin met jongere kinderen, dan komt er vaak direct meer kijken bij het vinden van een geschikte tijdelijke woning in Nijmegen. U kunt daarbij denken aan de afstand tot school of in de buurt blijven wonen van vriendjes en vriendinnetjes.

Dat is precies waarom wij beginnen bij uw woonwensen wanneer we op zoek gaan naar een tijdelijke woning in Nijmegen voor u. Binnen 48 uur krijgt u van ons een selectie met geschikte woningen, zodat u kunt kijken of er een geschikte woonruimte voor u in de selectie zit. Is dat het geval, dan zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk de woonruimte kunt betrekken. Hebben we geen woonruimte gevonden waarmee u akkoord gaat? Dan laat u ons weten wat de nieuwe of aangepaste woonwensen zijn, zodat we gericht verder kunnen zoeken. Wij stoppen pas met zoeken wanneer u tevreden bent met wat wij voor u gevonden hebben. Het gaat immers wel om een tijdelijke woonruimte in Nijmegen voor u en uw gezin.

Meer dan alleen tijdelijke woonruimte in Nijmegen

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een tijdelijke woning in Nijmegen. We weten dat er veel meer komt kijken dan alleen het vinden van vervangend onderdak. Daarom geven we u ook antwoord op al uw vragen, helpen we met praktische oplossingen en zorgen we ervoor dat we denken aan de belangen van alle betrokken partijen. Dit zorgt er namelijk voor dat u veel sneller weer terug kunt naar uw eigen woning. Tijdens heel het proces kunt u rekenen op persoonlijk contact en een transparante werkwijze zodat u precies weet wat er gebeurt.

2

Waarom laat u Calamitijdelijk een tijdelijke woonruimte in Nijmegen regelen voor u?

Noodgedwongen uw woning moeten verlaten vanwege brand- of waterschade is bijzonder vervelend. U moet op zoek naar een nieuw, tijdelijk verblijf en er moeten tal van praktische zaken geregeld worden, waarbij u op alle kleine dingen moet letten. Dat is lastig en dat is precies waarom wij u dit graag uit handen nemen. Kiest u voor Calamitijdelijk, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur een tijdelijke woonruimte in Nijmegen aangeboden krijgt, waarbij we altijd rekening houden met uw woonwensen. Aangezien we rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen, kunt u erop rekenen dat we altijd maatoplossingen kunnen vinden.

Wilt u meer weten over wat wij precies doen of wilt u dat wij direct op zoek gaan naar een tijdelijke woning in Nijmegen voor u? Neemt u dan vooral contact met ons op; we helpen u graag persoonlijk verder.