Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Lelystad

Tijdelijke woonruimte in Lelystad nodig? Calamitijdelijk regelt het!

Zoekt u een tijdelijke woonruimte in Lelystad omdat uw huidige huis onbewoonbaar is door brand- of waterschade? Dan heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat er veel tijdelijke woningen in en rond Lelystad beschikbaar zijn, maar dat zij lang niet altijd een goede optie zijn. In veel gevallen kunt u bijvoorbeeld niet direct de woonruimte in. Andere woonruimtes voldoen simpelweg niet aan uw eisen, of vallen buiten het budget van de verzekeraar. Er is echter geen enkele reden voor paniek. Pak gewoon de telefoon en bel Calamitijdelijk. Wij bieden u een tijdelijke woonruimte in Lelystad binnen 48 uur, waarbij alles voor u geregeld wordt. Ook voor alle andere praktische uitdagingen staat ons team gewoon voor u klaar, zodat u het normale leven weer op kunt pakken.

Een tijdelijke woonruimte in Lelystad vinden; hoe werkt dat precies?

Het vinden van een geschikte tijdelijke woonruimte in Lelystad begint niet bij het aanbod. Het begint bij uw woonwensen. Heeft u bijvoorbeeld meerdere jonge kinderen, dan heeft u een woonruimte nodig met meerdere slaapkamers, waarbij het wenselijk is dat de woning in de buurt ligt van de school van de kinderen. Andere mensen willen graag op fietsafstand van het werk blijven wonen, of hebben wensen rond de toegankelijkheid, bijvoorbeeld omdat u of uw partner in een rolstoel zit. Wij houden uiteraard ook rekening met het budget dat vanuit de verzekeraar beschikbaar is. Aangezien wij de verzekeraar direct zelf factureren, merkt u hier overigens vrij weinig van.

Wanneer we het budget en de woonwensen hebben, starten we de zoektocht. Binnen 48 uur voorzien wij u van een selectie aan geschikte tijdelijke woonruimtes in Lelystad. Zit er een woning bij naar uw smaak? Dan kunt u deze vaak dezelfde dag al betrekken. Hebben we de juiste woonruimte nog niet gevonden, dan gaan we gewoon opnieuw op zoek met uw feedback, totdat we wel geslaagd zijn.

Meer dan alleen een dak boven uw hoofd

Wanneer u uw woning moet verlaten, heeft u meer nodig dan alleen een dak boven uw hoofd totdat u weer naar uw eigen huis kunt. Wij helpen u ook met alle aanverwante, praktische zaken en staan klaar om u persoonlijk verder te helpen. Met onze ervaring, ons netwerk en onze doortastende aanpak zijn we altijd in staat om maatwerk te leveren, waarbij we snellere oplossingen kunnen vinden. Dat zorgt ervoor dat u makkelijker het normale leven weer op kunt pakken én het zorgt er ook voor dat u sneller terug kunt naar uw eigen woning. Uiteindelijk is dat immers het belangrijkste doel van heel het traject.

2

Waarom Calamitijdelijk voor een tijdelijke woonruimte in Lelystad?

Een tijdelijke woonruimte in Lelystad vinden is lastig, zeker wanneer er aardig wat haast bij zit omdat u verder wilt met uw leven. Wanneer u uw woning tijdelijk moet verlaten vanwege brand- of waterschade, dan zijn er veel meer dingen die geregeld moeten worden. Dat is waarom onze cliënten kiezen voor Calamitijdelijk. Wij zorgen niet alleen voor een tijdelijke woning in Lelystad, we zorgen ook voor antwoorden op uw vragen en geven advies op maat waar dat gewenst is. Ook kunt u erop rekenen dat wij de belangen van de betrokken partijen zo goed mogelijk behartigen, omdat dit ervoor zorgt dat u binnen korte tijd weer gewoon naar uw eigen huis kunt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen in uw situatie, of wilt u dat wij vandaag al beginnen met de zoektocht naar een tijdelijke woonruimte in Lelystad voor u? Neemt u dan contact met ons op, zodat we direct met elkaar in gesprek kunnen om oplossingen te vinden waar u echt iets aan heeft.