Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Leeuwarden

Tijdelijke woonruimte in Leeuwarden; schakel de experts in!

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Leeuwarden omdat uw eigen huis onbewoonbaar is door water- of brandschade? Dan komt u in een situatie terecht waarbij veel geregeld moet worden en waarbij tal van beslissingen genomen moeten worden. Het vinden van een tijdelijke woonruimte in Leeuwarden is niet moeilijk. Het vinden van een beschikbare tijdelijke woonruimte die voldoet aan uw woonwensen én binnen het budget van de verzekeraar ligt, dat is een heel ander verhaal. Zit u met de handen in het haar? Gebruik dan één van die handen om de telefoon te pakken en ons te bellen. Bij Calamitijdelijk kunt u altijd rekenen op een tijdelijke woning in Leeuwarden binnen 48 uur, waarbij we alles van A tot Z voor u regelen, omdat u al meer dan genoeg aan uw hoofd heeft.

Het vinden van een geschikte tijdelijke woonruimte in Leeuwarden; hoe werkt dat?

Voordat we beginnen met het zoeken naar een geschikte tijdelijke woonruimte in Leeuwarden, kijken we eerst naar de woonwensen die u heeft. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de afstand van de tijdelijke woning tot uw werk of de school van de kinderen. Bij gezinnen met kinderen is het aantal slaapkamers ook vaak een harde woonwens. We zien ook regelmatig dat zij in dezelfde wijk willen blijven, omdat de kinderen dan gewoon met hun vriendjes kunnen blijven spelen. Een goed punt, want niemand kan u met zekerheid zeggen wanneer u weer terug kunt naar uw eigen woning. Bij de woonwensen houden we ook rekening met het budget van de verzekeraar. Daar hoeft u zich geen zorgen om te maken; wij sturen de factuur voor de tijdelijke huisvesting namelijk altijd direct naar de verzekeraar.

Hebben we het budget en de woonwensen op een rijtje gezet, dan gaan we op zoek naar de tijdelijke woning in Leeuwarden voor u. Binnen 48 uur laten we u weten wat wij gevonden hebben. Zit daar een geschikte woonruimte bij? Dan kunt u deze vaak dezelfde dag al betrekken. Het kan gebeuren dat u geen geschikte woningen in onze selectie kunt vinden. In dat geval gaan we met uw feedback opnieuw op pad, om een woning te vinden waar u wel akkoord mee wilt gaan.

Uw leven weer oppakken met een tijdelijk dak boven uw hoofd

Met een dak boven uw hoofd wordt het makkelijker om het dagelijkse leven weer op te pakken. Ook daar helpen we u graag bij. Ons ervaren en gedreven team helpt u graag bij elke stap in het proces, waarbij we het eigenlijke doel nooit uit het oog verliezen. Uiteindelijk gaat het erom dat u zo snel en prettig mogelijk weer terug kunt naar uw eigen woning immers!

2

Waarom u Calamitijdelijk kiest voor een tijdelijke woonruimte in Leeuwarden

Is het lastig om een tijdelijke woonruimte in Leeuwarden te vinden of heeft u zoveel dingen die nu geregeld moeten worden dat u er eigenlijk niet aan toe komt? Geen zorgen. Bij Calamitijdelijk hebben we tal van experts die veel ervaring hebben met de situatie waarin u zich nu bevindt. Wij gaan graag aan de slag met uw woonwensen, om zo een passende tijdelijke woning te vinden in Leeuwarden en omgeving. U kunt daarnaast altijd met uw vragen bij ons terecht en we helpen met advies op maat waar dat gewenst is. Tegelijkertijd houden we de belangen van alle betrokken partijen in de gaten, wat concreet betekent dat u zo snel mogelijk weer naar uw eigen woning kunt. Bij ons kunt u niet alleen rekenen op een tijdelijke woning in Leeuwarden, u kunt er ook op rekenen dat u volledig ontzorgd wordt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijk onderkomen? Neemt u dan vooral contact met ons op, zodat we direct samen aan tafel kunnen zitten om de juiste oplossingen te vinden voor uw situatie.