Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Houten

Tijdelijke woonruimte in Houten nodig? Laat dat aan ons over!

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Houten omdat u uw eigen woning moet verlaten door brand- of waterschade? Dan heeft u vaak haast bij het vinden van een geschikte woning. U wilt immers het normale leven weer op kunnen pakken, net als de rest van uw gezin. Hoewel er vaak veel beschikbare tijdelijke woningen in en rond Houten te vinden zijn, kunt u lang niet alle woonruimtes direct betrekken. Ook zullen de meeste woningen niet voldoen aan de woonwensen die u heeft. Wilt u binnen korte tijd slagen voor een geschikte tijdelijke woonruimte in Houten? Kiest u dan voor Calamitijdelijk. Binnen 48 uur hebben we een geschikte woning voor u gevonden, waarbij we alles van A tot Z voor u regelen. U heeft al meer dan genoeg aan uw hoofd; wij ontzorgen u graag.

Hoe vindt u een geschikte tijdelijke woonruimte in Houten?

U zijn tal van beschikbare woonruimtes in Houten, maar het is vooral belangrijk dat de woning voldoet aan de wensen en eisen die u heeft, plus het budget dat beschikbaar gesteld is door de verzekeraar. Daarom kijken we eerst naar de wensen en eisen die u heeft. U kunt hierbij denken aan het aantal slaapkamers, het aantal verdiepingen van de woning of de ligging. Wanneer u kleinere kinderen heeft, is een korte afstand tot school bijvoorbeeld wenselijk. Of u wilt zelfs in dezelfde wijk blijven wonen, zodat de kinderen met hun vriendjes kunnen blijven spelen. Andere mensen willen graag in de buurt van hun werk blijven wonen, of in de buurt van de familie.

Binnen 48 uur laten we u weten wat we gevonden hebben. Zit er een geschikte woning bij onze selectie, dan kunt u die in de meeste gevallen dezelfde dag al betrekken. Hebben we geen geschikte woonruimte gevonden? Dan stellen we nieuwe woonwensen op en gaan we opnieuw op zoek, net zolang totdat we een geschikte tijdelijke woning gevonden hebben.

Meer dan alleen een dak boven uw hoofd

Bij het tijdelijk verlaten van uw eigen woning komt meer kijken dan alleen een vervangend dak boven uw hoofd. Ons ervaren en betrokken team staat altijd klaar voor persoonlijk contact met advies op maat, waarbij we u ondersteunen waar nodig. Met onze ervaring en ons team zijn we daarnaast in staat om snellere oplossingen mogelijk te maken, zodat het traject sneller ten einde komt. Het is immers wel de bedoeling dat ‘tijdelijk’ ook echt tijdelijk wordt.

2

Een tijdelijke woonruimte in Houten en de voordelen van Calamitijdelijk

Moet u uw eigen woning uit vanwege schade door brand of water? Dan is er haast bij het vinden van een geschikte tijdelijke woonruimte in Houten. U wilt immers zo snel gewoon weer verder kunnen met uw leven. U komt er echter al snel achter dat er meer geregeld moet worden dan alleen een tijdelijk dak boven uw hoofd. Dat is waar Calamitijdelijk in beeld komt. Wij zijn experts op dit gebied, waarbij we meer voor u doen dan een tijdelijke woning in Houten vinden binnen 48 uur. U kunt bijvoorbeeld ook met al uw vragen bij ons terecht, en we geven u advies op maat waar dat nodig is. Dat betekent dat we u zoveel mogelijk ontzorgen, zodat deze lastige periode aanzienlijk eenvoudiger wordt voor u en uw gezin.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en opties die wij bieden? Of wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Houten? Neemt u dan vooral contact met ons op, zodat we direct in gesprek kunnen gaan om oplossingen te vinden.