Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Heerlen

Tijdelijke woonruimte in Heerlen; dat begint bij Calamitijdelijk

Zoekt u een tijdelijke woonruimte in Heerlen omdat u uw eigen woning heeft moeten verlaten vanwege schade door brand of water? Dan is het tijd om te kijken naar de mogelijke locaties. Dat zijn er heel wat, maar lang niet alle mogelijke tijdelijke woningen in Heerlen kunnen direct betrokken worden. Daarnaast voldoet het merendeel van de woningen niet aan de woonwensen die u heeft, of vallen zij buiten het budget dat de verzekeraar opgesteld heeft. Dat is waarom onze cliënten kiezen voor Calamitijdelijk. Wij zijn altijd in staat om binnen 48 uur een geschikte tijdelijke woning te vinden, waarbij we alles van A tot Z voor u regelen, zodat het u zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt.

Het vinden van een tijdelijke woonruimte in Heerlen; hoe werkt dat eigenlijk?

Wanneer het gaat om het vinden van een tijdelijke woonruimte in Heerlen, beginnen we altijd bij uw woonwensen en het budget dat beschikbaar gesteld is door de verzekeraar. Op die manier weten we immers zeker dat u prettig kunt wonen en dat er geen extra kosten aan de huisvesting verbonden zijn. Bij de woonwensen kunt u denken aan tal van factoren, zoals het aantal slaapkamers, de afstand tot de school van de kinderen of uw werk, en de toegankelijkheid van de woning wanneer iemand in uw gezin slechter ter been is. Wanneer we de woonwensen opgesteld hebben, beginnen we met zoeken, zodat we u binnen 48 uur een selectie voor kunnen leggen met tijdelijke woonruimtes in Heerlen die mogelijk een perfecte match zijn.

Zit er een woning bij die u interessant vindt, dan kunt u vaak dezelfde dag al de woning betrekken. Hebben we geen woonruimte gevonden waar u tijdelijk wilt of kunt wonen? Dan nemen we samen nog eens de woonwensen door en gaan we opnieuw op zoek. Wij stoppen niet met zoeken naar een geschikte tijdelijke woonruimte in Heerlen voordat u onder dak bent.

Meer dan alleen een dak boven uw hoofd

Bij Calamitijdelijk kunt u rekenen op meer dan een dak boven uw hoofd. Onze persoonlijke en doortastende houding maakt snellere oplossingen mogelijk, waarbij u altijd kunt rekenen op praktisch advies en antwoord op de belangrijke vragen waar u mee zit. We regelen niet alleen een tijdelijke woonruimte in Heerlen voor u; we zorgen er ook voor dat u het normale leven zo goed mogelijk weer op kunt pakken.

2

Waarom u Calamitijdelijk kiest om een tijdelijke woonruimte in Heerlen te vinden

Het vinden van een tijdelijke woonruimte in Heerlen gaat vaak gepaard met haast. U wilt graag een plek vinden waar uw gezin tijdelijk kan verblijven. Een langere tijd bij familie of vrienden blijven is immers geen optie wanneer iedereen het leven weer op wil pakken. Tegelijkertijd weten wij bij Calamitijdelijk dat er meer geregeld moet worden dan alleen een dak boven uw hoofd. Er komen praktische uitdagingen op uw pad, er moet contact onderhouden worden met de betrokken partijen en u komt met belangrijke vragen te zitten. Ook voor al die aspecten kunt u gewoon bij ons terecht. Als experts op dit gebied zijn wij altijd in staat om u persoonlijk verder te helpen. Naast een tijdelijke woonruimte in Heerlen zorgen we er ook graag voor dat u volledig ontzorgd wordt.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de mogelijkheden die wij bieden? Neemt u dan vooral contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen. Dat geldt natuurlijk ook wanneer u wilt dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijke woning in Heerlen voor u!