Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Gouda

Tijdelijke woonruimte in Gouda nodig? Schakel ons vandaag nog in!

Brand- en waterschade zijn bijzonder vervelend. Doorgaans zorgen zij ervoor dat u uw woning een tijdje moet verlaten, zodat specialisten aan de slag kunnen met het herstel. Daarom is het vinden van een tijdelijke woonruimte in Gouda een belangrijke eerste stap. Ook omdat u niet een lange tijd bij vrienden of familie kunt blijven wonen. Het vinden van een tijdelijke woning in Gouda die voldoet aan al uw eisen is echter vaak lastig. Toch is er geen reden voor paniek. Haal een paar keer diep adem en pak de telefoon om ons te bellen. Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een geschikte woonruimte in Gouda kunt betrekken, waarbij we alles voor u regelen. Aangezien we de factuur direct naar uw verzekeraar sturen, hoeft u zich daar ook geen zorgen om te maken!

Een tijdelijke woonruimte in Gouda vinden; hoe werkt dat eigenlijk?

Er zijn tal van beschikbare tijdelijke woonruimtes in Gouda, maar lang niet alle opties passen bij de woonwensen die u heeft. Daarom beginnen we altijd bij uw wensen, eisen en het budget dat opgesteld wordt door de verzekeraar. Bij woonwensen kunt u denken aan de locatie van de tijdelijke woning. U kunt bijvoorbeeld wensen dat de tijdelijke woning in de buurt ligt van uw werk of de school van de kinderen. Onder woonwensen valt ook het aantal slaapkamers, de toegankelijkheid van de woning of bijvoorbeeld vrije ruimte rond de woning zodat de kinderen makkelijker veilig kunnen spelen.

Binnen 48 uur laten we u weten wat wij gevonden hebben. Zit er een geschikte tijdelijke woning bij, dan kunt u deze direct betrekken. Zit er geen geschikte woonruimte bij, dan kijken we wat eraan schort, waarna we onze zoektocht vervolgen. Wij stoppen pas met zoeken naar geschikte woningen wanneer u onder dak bent.

Meer dan alleen een dak boven uw hoofd

Calamitijdelijk weet dat u niet alleen op zoek bent naar een tijdelijke woonruimte in Gouda. De kans is groot dat u ook met tal van vragen zit, praktische problemen op moet lossen en er tegelijkertijd voor wilt zorgen dat u zo snel mogelijk weer naar huis kunt. Daarom helpen we u daar ook bij. Als ervaringsdeskundigen staan we klaar om u persoonlijk verder te helpen, waarbij ontzorgen belangrijk is voor u. Uiteindelijk wilt u immers graag het normale leven weer op kunnen pakken en weten wanneer u uw eigen huis weer in kunt.

2

Waarom een tijdelijke woning in Gouda vinden begint bij Calamitijdelijk

Het vinden van een tijdelijke woonruimte in Gouda is niet makkelijk. Aangezien u er ook nog eens haast bij heeft (u kunt niet constant bij vrienden of familie blijven wonen immers), wordt het vaak nog lastiger. Ook omdat er meer geregeld moet worden dan een dak boven uw hoofd. Dat is waar Calamitijdelijk in beeld komt. Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een tijdelijke woonruimte in Gouda aangeboden krijgt, waarbij we altijd zoveel mogelijk rekening houden met uw woonwensen. Daarnaast kunt u altijd met uw vragen bij ons terecht en voorzien we u graag van advies op maat. Het gaat niet alleen om een woning; wij ontzorgen u volledig zodat u écht verder kunt met uw leven. We houden rekening met de wensen van alle betrokken partijen, zodat u in de meeste gevallen binnen korte tijd weer naar huis kunt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u dat wij direct op zoek gaan naar een tijdelijke woning in Gouda die bij uw wensen past? Neemt u dan contact met ons op zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen.