Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Emmen

Tijdelijke woonruimte in Emmen binnen 48 uur met Calamitijdelijk

Heeft uw woning schade door brand of water? Dan is de kans groot dat u op zoek moet naar een tijdelijke woonruimte in Emmen. U kunt niet in uw woning blijven, zeker niet wanneer specialisten beginnen met het herstel. Wekenlang bij vrienden of familie wonen is ook geen prettige optie. Een tijdelijke woning is dé oplossing in deze situatie, maar het vinden van een geschikte tijdelijke woonruimte in Emmen is vaak lastig. Toch is er geen reden voor paniek. Wanneer u ons inschakelt, kunt u er altijd op rekenen dat u een tijdelijke woning aangeboden krijgt binnen 48 uur, waar u direct in kunt. Aangezien we alles voor u regelen (inclusief de factuur naar uw verzekeraar), kunt u erop rekenen dat u volledig ontzorgd wordt.

Hoe ziet die geschikte tijdelijke woning in Emmen er eigenlijk uit voor u?

Ook wanneer het gaat om het vinden van een tijdelijke woonruimte in Emmen beginnen we bij uw woonwensen. Ten eerste omdat het wel een prettige woning moet zijn voor u en ten tweede omdat niemand van tevoren met duidelijkheid kan zeggen hoelang het precies gaat duren voordat u weer naar huis kunt. Daarom kijken we naar factoren die belangrijk zijn voor u, zoals de afstand tot het werk of de school van de kinderen, het aantal slaapkamers of eventueel een tuintje achter het huis. Ook kunt u bij woonwensen denken aan de toegankelijkheid voor mensen die slecht ter been zijn. Pas wanneer we al uw woonwensen op een rijtje gezet hebben, gaan we op zoek naar een geschikte tijdelijke woonruimte in Emmen voor u.

Binnen 48 uur laten we u weten wat we gevonden hebben. U kunt dan direct kiezen en de woning van uw keuze betrekken. Zit er geen geschikte optie bij? Dan nemen we de woonwensen nog eens door, doen aanpassingen en gaan vervolgens weer op pad. Wij stoppen pas met zoeken wanneer u een geschikte locatie heeft én daadwerkelijk onder dak bent.

Meer dan alleen een tijdelijke woonruimte in Emmen

Wanneer wij een geschikte woning voor u gevonden hebben, houdt ons werk niet op. We zorgen er graag voor dat u antwoord op uw vragen krijgt, voorzien u van advies op maat en u kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u hulp nodig heeft. Met onze ervaring en ons brede netwerk zijn we altijd in staat om u persoonlijk te helpen, of de weg te wijzen naar de juiste expert. Op die manier wordt het een stukje makkelijker voor u en weet u altijd waar u aan toe bent.

2

Waarom Calamitijdelijk voor het vinden van een tijdelijke woonruimte in Emmen?

Wanneer u op zoek bent naar een tijdelijke woonruimte in Emmen omdat u uw eigen woning moet verlaten vanwege schade door brand of water, dan is er haast bij het vinden van een goede plek. Een langere tijd bij familie of vrienden blijven is vaak niet mogelijk en nagenoeg altijd onwenselijk. U wilt immers verder met uw leven, net als heel uw gezin. Dat is waarom u Calamitijdelijk inschakelt. Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een tijdelijke woonruimte in Emmen krijgt, waarbij we altijd rekening houden met uw woonwensen én de wensen van de andere betrokken partijen. Op die manier maken we het u zo makkelijk mogelijk en kunt u binnen korte tijd weer gewoon naar huis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rond een tijdelijke woning in Emmen of onze werkwijze, of wilt u ons direct inschakelen om een woonruimte te vinden die bij u past? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op, zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.