Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Ede

Tijdelijke woonruimte in Ede nodig? Wij regelen alles van A tot Z

Bent u met spoed op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Ede omdat u uw eigen woning niet meer in kunt vanwege brand- of waterschade? Dan bent u er waarschijnlijk al achter dat er veel geregeld moet worden en dat het vergelijken van de beschikbare woonruimtes vervelend en langdradig kan zijn. Dat is waarom u ons inschakelt. Wij hebben de ervaring, kennis en het netwerk om snel te schakelen en een geschikte tijdelijke woonruimte in Ede voor u te vinden. Binnen 48 uur kunt u al een selectie van ons verwachten, waarbij we alles van A tot Z voor u regelen. Daarnaast helpen we u ook graag met de praktische invulling van de tijdelijke woonruimte betrekken, zodat u volledig ontzorgd wordt.

Het vinden van een geschikte tijdelijke woonruimte in Ede; hoe werkt dat precies?

Voordat we op zoek gaan naar een geschikte tijdelijke woonruimte in Ede voor u, gaan we met u aan tafel zitten. Hoe ziet uw gezinssamenstelling eruit? Waar moet echt rekening mee gehouden worden bij het zoeken naar een tijdelijke woning? Moet deze bijvoorbeeld dicht bij school en werk liggen, hoeveel slaapkamers zijn er nodig en welke andere woonwensen spelen een grote rol voor u? Hierbij is het verstandig om er rekening mee te houden dat de tijdelijke woonruimte in Ede zomaar een langdurigere woonruimte wordt, bijvoorbeeld omdat de herstelwerkzaamheden uitlopen of er iets tussendoor komt.

Wanneer we weten wat het beschikbare budget is vanuit uw verzekeraar en uw woonwensen op een rijtje hebben gezet, gaan we voor u op zoek naar de juiste woonruimte. Binnen 48 uur laten we u weten wat we gevonden hebben. Zit daar een ideale optie bij, dan kunt u deze vaak dezelfde dag al betrekken. Hebben we geen woonruimte gevonden die u wilt betrekken, dan spreken we de nieuwe woonwensen door en gaan we vervolgens gewoon weer op zoek. Wij zijn pas klaar met zoeken wanneer u en uw gezin in een geschikte tijdelijke woonruimte in Ede zitten.

En de rest? Daar helpen we u uiteraard ook bij

Het vinden van een tijdelijke woning in Ede is niet alles wat geregeld moet worden. Er zijn ook tal van andere praktische dingen die geregeld moeten worden. Met onze kennis en ervaring helpen we u daar ook graag persoonlijk bij, zodat het aanzienlijk makkelijker voor u wordt. U kunt ons al uw vragen stellen en we staan klaar om u van advies te voorzien wanneer dat nodig is. Aangezien we ook contact onderhouden met de andere betrokken partijen, zijn we altijd op de hoogte. De hoge mate van ontzorgen ziet u trouwens ook terug in onze werkwijze. Zo is onze werkwijze bijzonder transparant en zorgen we er graag voor dat de factuur voor de tijdelijke woonruimte direct naar de verzekeraar gestuurd wordt zodat u hier ook geen omkijken naar heeft.

2

Waarom kiest u een tijdelijke woonruimte in Ede via Calamitijdelijk?

Wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een tijdelijke woonruimte in Ede aangeboden krijgt, die uiteraard voldoet aan uw woonwensen. Daar stoppen we niet. We helpen u ook graag met antwoorden op de prangende vragen waar u mee zit en zorgen voor oplossingen voor de praktische problemen die u tegenkomt wanneer u noodgedwongen uw woning moet verlaten vanwege brand- of waterschade. Aangezien wij altijd rekening houden met de belangen van alle betrokken partijen kunt u rekenen op maatoplossingen. Ook zorgen we er graag voor dat u sneller terug kunt naar uw eigen woning.

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor u in uw situatie of wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Ede voor u? Neem dan vooral telefonisch contact met ons op zodat we met elkaar in gesprek kunnen en oplossingen mogelijk kunnen maken.