Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Den Haag

Tijdelijke woonruimte in Den Haag; volledig geregeld binnen 48 uur

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Den Haag omdat u uw eigen woning noodgedwongen moet verlaten vanwege schade door water of brand? Dan merkt u al snel dat het lastig is om een passende tijdelijke woning in Den Haag te vinden die past binnen het budget dat uw verzekeraar beschikbaar stelt. Toch is er geen reden voor paniek. Haal een paar keer diep adem en bel ons. Met onze ervaring, kennis en netwerk kunnen we u altijd voorzien van een passende woonruimte binnen 48 uur. U kunt niet alleen bij ons terecht voor een tijdelijke woning, we geven ook antwoord op uw vragen en helpen u bij het regelen van de praktische zaken, zodat u echt ontzorgd wordt.

Het vinden van een passende tijdelijke woonruimte in Den Haag; waar beginnen we?

Er zijn veel tijdelijke woonruimtes beschikbaar in Den Haag, maar lang niet alle opties zullen bij uw woonwensen passen. Alleenstaanden en stellen zonder kinderen zijn vaak flexibel; met beperktere woonwensen is het makkelijker om snel een passende woonruimte te vinden. Heeft u wel jongere kinderen, dan wordt de wensenlijst vaak wat langer. Zo wilt u bijvoorbeeld meerdere slaapkamers, en is de kans groot dat de vervangende woonruimte in dezelfde buurt moet liggen vanwege de afstand tot de school.

Wij kijken altijd eerst naar uw woonwensen en het budget dat via de verzekeraar beschikbaar gesteld wordt. Daarna gaan we op zoek naar woonruimtes die geschikt zijn, die we vervolgens altijd binnen 48 uur naar u sturen. Zit er een geschikte optie bij, dan zorgen we ervoor dat u de woonruimte direct kunt betrekken. Zit er geen geschikte optie bij, dan laat u weten wat u wel zoekt en gaan we opnieuw op pad. Wij stoppen pas met zoeken wanneer u tevreden bent.

Meer dan alleen een tijdelijke woonruimte in Den Haag

Bij Calamitijdelijk zorgen we niet alleen voor een geschikte tijdelijke woning in Den Haag. We zorgen er ook voor dat u antwoord krijgt op belangrijke vragen, denken met u mee om oplossingen te vinden voor praktische problemen en we houden u graag op de hoogte. Met onze persoonlijke, betrokken en transparante aanpak weet u altijd wat er speelt. Ook zorgen we ervoor dat we oplossingen vinden voor alle partijen, zodat we snel kunnen schakelen en u binnen korte tijd weer gewoon naar huis kunt.

Binnen heel het proces ontzorgen we u zoveel mogelijk. Zo overleggen we zelf met de verzekeraar en krijgt die de factuur van ons, zodat u geen scans hoeft te maken of andere dingen hoeft te regelen. U heeft al genoeg aan uw hoofd; laat de praktische invulling maar gewoon aan ons over.

2

Waarom laat u Calamitijdelijk een tijdelijke woonruimte in Den Haag regelen?

Wanneer u een tijdelijke woning in Den Haag nodig heeft omdat u noodgedwongen uit uw eigen woning moet, dan is daar haast bij. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur een tijdelijke woonruimte in Den Haag aangeboden krijgt, die voldoet aan uw woonwensen en die binnen het opgestelde budget valt. Aangezien wij altijd denken aan alle belangen van de betrokken partijen, kunt u bij ons rekenen op een oplossing op maat. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring en zorgen we voor praktische en goedkope oplossingen, waarbij we persoonlijk betrokken blijven en u graag verder helpen, ook met de praktische zaken.

Wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Den Haag voor u of heeft u vragen over onze werkwijze of de mogelijkheden? Neemt u dan vooral contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.