Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Assen

Tijdelijke woonruimte in Assen nodig? Schakel ons vandaag nog in

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Assen omdat u uw eigen woning noodgedwongen moet verlaten, bijvoorbeeld vanwege brand- of waterschade? Dan is er vaak haast bij. Even bij vrienden of familie verblijven is prima, maar met het oog op privacy en het feit dat iedereen zijn eigen leven wil leiden, is een tijdelijke woonruimte in Assen een betere keuze. Hoe vindt u echter snel een passende woonruimte? Simpel, door ons in te schakelen. Bij Calamitijdelijk hebben we het netwerk, de kennis en de ervaring om u snel aan een passende, tijdelijke woonruimte in Assen te helpen. Aangezien we ook nog eens alles regelen én dit binnen 48 uur doen, weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent.

Het vinden van een passende tijdelijke woonruimte in Assen begint met uw wensen

Voordat we op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Assen, gaan we eerst met u aan tafel zitten. We beginnen namelijk altijd bij uw woonwensen, want het gaat wel om het vinden van een woonruimte waar u tijdelijk komt te wonen met uw familie. Bij woonwensen kunt u onder andere denken aan het aantal slaapkamers, maar ook de afstand tot bijvoorbeeld het werk of de school van uw kinderen. Ook houden we rekening met het budget dat u heeft via de verzekeraar. Daar merkt u vrij weinig van, want we zorgen er altijd voor dat de factuur direct naar de verzekeraar gestuurd wordt.

Binnen 48 uur komen we vervolgens met een selectie aan tijdelijke woonruimtes in Assen naar u toe. Ziet u een geschikte woonruimte, dan kunt u deze in de meeste gevallen al dezelfde dag betrekken. Hebben we geen geschikte woonruimte gevonden? Dan passen we samen uw woonwensen aan en gaan we opnieuw op zoek. Uiteraard stoppen we niet met zoeken voordat we een geschikte tijdelijke woning in Assen gevonden hebben.

Volledig ontzorgd wanneer u kiest voor Calamitijdelijk

Bij Calamitijdelijk zorgen we niet alleen voor tijdelijk onderdak. We weten namelijk uit ervaring dat er meer geregeld moet worden en die zorgen nemen we u graag uit handen. Zo geven we u antwoord op de prangende vragen die u heeft en kunt u altijd rekenen op advies, ook met betrekking tot de praktische uitdagingen die u tegenkomt wanneer u ineens uw eigen woning moet verlaten. Met onze persoonlijke en betrokken werkwijze weet u daarnaast zeker dat u altijd bij ons terecht kunt wanneer u hulp nodig heeft. Wij onderhouden het contact met de betrokken partijen, zodat u altijd weet wat er speelt én we zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer naar uw eigen woning kunt.

Kiest u voor Calamitijdelijk, dan kiest u niet alleen voor een tijdelijke woonruimte in Assen; u wordt ook volledig ontzorgd.

2

Waarom kiest u voor een tijdelijke woonruimte in Assen via Calamitijdelijk?

Wanneer u noodgedwongen uw woning moet verlaten vanwege schade door brand of water, dan is het vinden van een tijdelijke woonruimte in Assen met spoed een lastige opgave. Zeker wanneer er ook tal van andere dingen geregeld moeten worden, want het leven en de verplichtingen gaan gewoon door. Calamitijdelijk is er om u te helpen. Wij hebben de ervaring en het netwerk om u binnen 48 uur een tijdelijke woonruimte in Assen aan te bieden, waarbij we u ook helpen met praktische oplossingen voor uitdagingen. Aangezien we de factuur gewoon direct naar uw verzekeraar sturen, heeft u zo weinig mogelijk omkijken naar onze oplossingen.

Wilt u weten wat wij kunnen doen in uw situatie of wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Assen die voldoet aan uw woonwensen? Neemt u dan vooral contact met ons op; we helpen u graag persoonlijk verder.