Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Alkmaar

Tijdelijke woonruimte in Alkmaar nodig? Wij helpen u persoonlijk verder

Bent u met spoed op zoek naar tijdelijke woonruimte in Alkmaar omdat uw eigen woning niet meer bewoonbaar is vanwege schade door water of brand? Dan komt u veel praktische uitdagingen tegen. Zo is lang niet elke woonruimte geschikt voor u en uw gezin, en zijn er veel aanverwante zaken die geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de bezittingen die verloren zijn gegaan door de schade in uw woning. Kiest u voor Calamitijdelijk, dan zorgen wij ervoor dat u persoonlijk en professioneel geholpen wordt. Niet alleen ontzorgen we en regelen we alles van A tot Z; we zorgen er ook voor dat u binnen 48 uur een tijdelijke woonruimte in Alkmaar aangeboden krijgt.

Hoe werkt het vinden van een tijdelijke woonruimte in Alkmaar eigenlijk?

We maken niet zomaar een selectie uit de beschikbare tijdelijke woonruimtes in Alkmaar. We willen namelijk graag iets vinden dat echt bij u past. Enerzijds omdat het een prettig onderkomen moet zijn voor u en uw familie, anderzijds omdat ‘tijdelijk’ soms maanden kan betekenen. Daarom kijken we eerst samen met u naar uw woonwensen. Welke eisen heeft u en welk budget heeft de verzekeraar beschikbaar gesteld? U kunt hierbij denken aan het aantal slaapkamers, eventueel een tuintje, maar ook de afstanden tot het werk en de school van de kinderen is voor veel gezinnen belangrijk. Heeft u jongere kinderen? Dan is de kans groot dat u zelfs in dezelfde buurt wilt blijven, om het de kinderen zo makkelijk mogelijk te maken.

Wanneer we weten wat uw woonwensen zijn en wat het budget is, kunnen we gericht op zoek gaan in het aanbod dat we hebben en het netwerk dat we in kunnen schakelen. Vervolgens krijgt u binnen 48 uur een selectie met tijdelijke woonruimtes in Alkmaar die voldoen aan de woonwensen. Zit er een geschikt object bij? Dan kunt u deze vaak dezelfde dag al betrekken. Zit er geen geschikte woonruimte bij, dan stellen we de woonwensen bij en gaan we opnieuw op zoek. Wij zijn niet klaar voordat we een geschikte woning of appartement gevonden hebben.

Meer dan alleen een tijdelijke woonruimte in Alkmaar

Wij begrijpen dat er veel meer geregeld moet worden dan alleen een tijdelijke woonruimte in Alkmaar. Daarom kunt u bij ons ook terecht met al uw vragen, geven we advies en onderhouden we zelf het contact met de betrokken partijen zodat u ontzorgd wordt. Wist u bijvoorbeeld dat wij de factuur direct naar de verzekeraar sturen, zodat u hier ook geen omkijken naar heeft? Ons streven is ervoor te zorgen dat u en uw gezin het leven zo goed mogelijk op kunnen pakken, zij het even in een andere woning.

2

Waarom kiest u Calamitijdelijk voor het vinden van een tijdelijke woonruimte in Alkmaar?

Een tijdelijke woonruimte in Alkmaar vinden is een uitdaging, zeker wanneer u niet weet waar u moet beginnen. Is er ook nog eens haast bij omdat u uw eigen woning moet verlaten vanwege brand- of waterschade, dan wordt het nog vervelender. Dat is waarom onze cliënten Calamitijdelijk inschakelen. Wij zorgen er niet alleen voor dat u binnen 48 uur een tijdelijke woning in Alkmaar aangeboden krijgt, we helpen u ook bij de praktische problemen en geven antwoord op de belangrijke vragen. Aangezien we de factuur voor de woonruimte gewoon naar de verzekeraar sturen, hoeft u zich hier ook al geen zorgen om te maken.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen in uw situatie of wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Alkmaar die voldoet aan uw woonwensen? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we direct met elkaar in gesprek kunnen gaan.