Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woonruimte Aalsmeer

Tijdelijke woonruimte in Aalsmeer nodig? Wij regelen alles binnen 48 uur

Zoekt u een tijdelijke woonruimte in Aalsmeer omdat u uw eigen woning heeft moeten verlaten vanwege brand- of waterschade? Dan heeft u waarschijnlijk al gemerkt dat het lastig is om een geschikte tijdelijke woonruimte te vinden. Toch kunt u niet bij vrienden of familie blijven; uw eigen leven moet immers ook gewoon door kunnen gaan. Dat is waar Calamitijdelijk in beeld komt. Wij hebben de ervaring en de kennis om u direct persoonlijk verder te helpen. Met ons netwerk zijn wij altijd in staat om u binnen 48 uur van een selectie te voorzien met geschikte woonruimtes voor u en uw gezin. Aangezien we ook nog eens alles van A tot Z regelen, kunt u erop rekenen dat u volledig ontzorgd wordt.

Hoe ziet die geschikte tijdelijke woonruimte in Aalsmeer eruit voor u?

Voordat we op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Aalsmeer, gaan we met u in gesprek. We moeten namelijk wel eerst weten wat uw woonwensen en eisen zijn, en welk budget de verzekeraar opgesteld heeft voor het vervangende onderdak. Ook voor een tijdelijke woonruimte zijn uw woonwensen belangrijk. U moet er immers wel op een prettige manier kunnen verblijven. Daarnaast is een tijdelijke woonruimte vaak minder tijdelijk dan we ons zouden wensen. Bij de woonwensen kunt u onder andere denken aan de afstand tot het werk of de school van de kinderen, maar ook het aantal slaapkamers en eventueel een tuin kunnen onder de wensen vallen.

Weten we eenmaal wat u zoekt en wat het budget is, dan kunnen we gericht voor u op zoek naar een passende woonruimte. Binnen 48 uur kunt u van ons een selectie verwachten, waarna u zelf bepaalt of u akkoord gaat met een van de locatie die we gevonden hebben. Is dat het geval, dan kunt u vaak dezelfde dag de woonruimte al betrekken. Hebben we geen geschikte woonruimte gevonden? Dan laat u ons weten wat u wel zoekt (vaak worden woonwensen bijgesteld en dat is altijd prima) en gaan we opnieuw voor u op zoek. Wij stoppen niet met zoeken voordat we een geschikte tijdelijke woonruimte in Aalsmeer voor u gevonden hebben.

We regelen meer dan alleen onderdak

Moet u uw woning noodgedwongen verlaten vanwege schade door brand of water, dan moet er veel meer geregeld worden dan alleen een tijdelijke woonruimte in Aalsmeer. Ook daarvoor kunt u gewoon bij ons terecht. Wij helpen met antwoorden op uw vragen, geven advies en zijn altijd persoonlijk bereikbaar in het geval u ons nodig heeft. Met onze transparante werkwijze ontzorgen we u. En we sturen de factuur altijd naar de verzekeraar, zodat u hier ook geen omkijken naar heeft.

2

Waarom kiest u voor ons wanneer u een tijdelijke woonruimte in Aalsmeer zoekt?

Het vinden van een tijdelijke woonruimte in Aalsmeer is een uitdaging, zeker wanneer u er ook nog eens haast bij heeft. Moet u uw woning verlaten vanwege brand- of waterschade, dan moeten er vaak ook nog tal van praktische, andere zaken geregeld worden. Bij Calamitijdelijk helpen we u altijd op maat verder. Niet alleen met het vinden van tijdelijke woonruimte in Aalsmeer binnen 48 uur, maar ook met oplossingen voor de praktische uitdagingen en antwoorden op uw vragen. Aangezien we de factuur gewoon naar uw verzekeraar sturen, heeft u zelf zo min mogelijk omkijken naar onze goedkope, praktische en passende oplossingen.

Wilt u weten wat Calamitijdelijk kan betekenen in uw situatie of wilt u dat wij vandaag nog op zoek gaan naar een tijdelijke woning in Aalsmeer die aan uw woonwensen voldoet? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen u graag persoonlijk verder.