Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woning Soest

Tijdelijke woning in Soest binnen 48 uur volledig voor u geregeld

Zoekt u een tijdelijke woning in Soest omdat u uw eigen woning heeft moeten verlaten vanwege schade door brand of water? Dan komt u in een rare situatie terecht waarin veel geregeld moet worden en u zo snel mogelijk vervangend onderdak wilt vinden voor uw gezin. Wanneer u Calamitijdelijk inschakelt, wordt het aanzienlijk makkelijker om alles in goede banen te leiden. Dat doen wij namelijk voor u. Wij bieden u een tijdelijke woonruimte in Soest aan binnen 48 en regelen alles van A tot Z, inclusief de facturatie aan uw verzekeraar. U kunt het gewone leven weer oppakken, wij verzorgen de rest.

Een tijdelijke woning in Soest vinden; hoe werkt dat eigenlijk?

Voordat we op zoek gaan naar een tijdelijke woning in Soest, gaan we eerst met u in gesprek. We willen namelijk weten wat uw woonwensen en eisen zijn, zodat we direct gericht op zoek kunnen gaan binnen ons netwerk en de plekken waar wij beschikbare woonruimtes weten te vinden. Onder woonwensen kunt u het aantal slaapkamers rekenen, maar ook bijvoorbeeld de afstand tot het werk of de school van de kinderen. Vaak horen we van stellen met jonge kinderen dat zij in dezelfde buurt willen blijven wonen, om het makkelijker te maken voor de kinderen.

Nadat we uw woonwensen hebben, net als het budget vanuit de verzekeraar, gaan we voor u op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Soest. Binnen 48 uur kunt u een selectie van ons verwachten, waarna u zelf kiest welke woonruimte u wilt betrekken. In nagenoeg alle gevallen kan dit dezelfde dag al. Zit er geen woonruimte bij die u wilt, dan laat u weten wat de aangepaste of nieuwe woonwensen zijn zodat we opnieuw voor u op zoek kunnen gaan. Wij stoppen niet met zoeken voordat we een geschikte tijdelijke woonruimte in Soest gevonden hebben.

Wij regelen meer dan alleen een tijdelijke woonruimte in Soest

We begrijpen als geen ander dat u niet alleen op zoek bent naar een tijdelijke woning in Soest wanneer uw eigen woning water- of brandschade heeft. U zit ook met praktische problemen, er moeten veel dingen geregeld worden en u wilt zo snel mogelijk weer terug naar uw eigen woning. Wij helpen u bij elke stap in het proces, waarbij we altijd persoonlijk helpen en een transparante werkwijze hanteren om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Ook onderhouden wij contact met alle betrokken partijen, zodat we altijd weten wat er speelt en u op de hoogte kunnen houden van de voortgang. Wij zorgen dus niet alleen voor een tijdelijke woonruimte in Soest, we zorgen er ook voor dat u ontzorgd wordt.

2

Waarom kiest u Calamitijdelijk voor een tijdelijke woonruimte in Soest?

Wanneer u met spoed uw woning moet verlaten vanwege schade door brand of water, dan is het lastig om snel een tijdelijke woning in Soest te vinden en tegelijkertijd alle praktische zaken te regelen. Bij Calamitijdelijk hebben we het netwerk en de ervaring om snel te schakelen, waardoor we altijd een tijdelijke woonruimte in Soest aan kunnen bieden binnen 48 uur. We houden altijd rekening met uw woonwensen en de belangen van de verzekeraar en schade-experts, zodat er geen problemen ontstaan. Ook kunt u altijd met uw vragen bij ons terecht, zodat u zeker weet dat u niet alleen een tijdelijke woning in Soest kunt vinden, maar ook weet wat er precies gebeurt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Soest? Neem dan vooral contact met ons op zodat we direct de situatie door kunnen nemen en een passende oplossing kunnen vinden.