Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woning Rotterdam

Tijdelijke woning in Rotterdam; geregeld binnen korte tijd en zonder stress

Een tijdelijke woning vinden omdat uw eigen woning brand- of waterschade heeft, brengt veel stress met zich mee. Er moet veel geregeld worden binnen korte tijd en dagen- of wekenlang bij vrienden of familie blijven wonen, dat is voor de meeste mensen geen aantrekkelijk idee. Hoewel er meer dan genoeg tijdelijke woonruimte in Rotterdam te vinden is, voldoen de meeste locaties niet aan uw eigen woonwensen. Er is geen reden voor paniek; wanneer u Calamitijdelijk inschakelt, zorgen wij ervoor dat u binnen 48 uur een tijdelijke woonruimte in Rotterdam aangeboden krijgt die wel volledig voldoet aan uw eisen, wensen en het budget dat de verzekeraar opgesteld heeft. Schakelt u ons vandaag nog in, dan gaan we direct voor u op zoek naar een geschikte locatie.

Wat is een geschikte tijdelijke woning in Rotterdam eigenlijk voor u?

Wanneer we op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Rotterdam voor u, dan beginnen we bij het meest logische punt; uw woonwensen. Ook voor een tijdelijk onderkomen is het belangrijk dat de woonruimte aan uw wensen en eisen voldoet. Niet alleen omdat dit het makkelijker maakt voor u en uw gezin, maar ook omdat een tijdelijk onderkomen soms helemaal niet zo tijdelijk blijkt te zijn. Dat is waarom we kijken naar wat belangrijk is voor u, zoals de afstand tot uw werk, de afstand naar de school van de kinderen of zelfs een woning in dezelfde wijk om het nog makkelijker te maken. Binnen 48 uur krijgt u altijd van ons een selectie met geschikte tijdelijke woonruimtes in Rotterdam. Zit daar een geschikte woning bij, dan kunt u deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog betrekken.

Zit er geen geschikte tijdelijke woonruimte in Rotterdam bij, dan laat u ons weten waarom de selectie niet bij u past. Met de nieuwe of aangepaste woonwensen gaan we vervolgens opnieuw op pad, zodat we een geschikte woonruimte kunnen vinden. Wij zijn niet klaar voordat we een geschikte tijdelijke woonruimte in Rotterdam voor u gevonden hebben.

Calamitijdelijk doet meer dan een woonruimte in Rotterdam voor u zoeken

Moet u uw huis uit vanwege schade door brand of water, dan moet er veel meer geregeld worden dan alleen een tijdelijk dak boven uw hoofd. Daarom gaan we verder waar anderen stoppen. U kunt van ons antwoorden verwachten op alle prangende vragen, advies en praktische oplossingen voor uw situatie. Aangezien u van ons altijd persoonlijk contact kunt verwachten én een transparante werkwijze, bent u bij ons altijd in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u ontzorgd wordt in een lastige periode, zodat uw leven gewoon door kan blijven gaan en uw gezin zo min mogelijk overlast heeft van de rare omstandigheden. 

2

Waarom schakelt u Calamitijdelijk in voor het vinden van een tijdelijke woonruimte in Rotterdam?

Bij Calamitijdelijk weten we dat het vinden van een tijdelijke woning in Rotterdam een flinke uitdaging kan zijn. Zeker wanneer u noodgedwongen uw woning moet verlaten vanwege brand- of waterschade. Met onze ervaring en betrokken aanpak zorgen we ervoor dat we altijd binnen 48 uur tijdelijke woonruimte in Rotterdam aan kunnen bieden, waarbij we altijd rekening houden met uw woonwensen. Ook denken we aan de belangen van de verzekeraar en de schade-experts, zodat er geen problemen ontstaan én zodat u zo snel mogelijk weer naar uw eigen woning kunt.

Wilt u weten wat Calamitijdelijk voor u kan betekenen in uw situatie of wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijke woning in Rotterdam? Neemt u dan vooral contact met ons op, zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen.