Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woning Leiden

Tijdelijke woning in Leiden nodig? Laat Calamitijdelijk u ontzorgen

Wanneer u schade heeft aan uw eigen woning door brand of water, dan is de kans groot dat uw woning een kortere tijd niet bewoonbaar is. Om dit op te lossen, wordt naar een tijdelijke woning in Leiden gezocht. Het vinden van beschikbare woonruimte in Leiden is niet direct lastig, maar het vinden van een woonruimte die geschikt is voor u, dat is wel een uitdaging. Alhoewel, u kunt natuurlijk gewoon de telefoon pakken en ons bellen. Calamitijdelijk heeft de ervaring, kennis en het netwerk om u direct op maat te helpen. Wij regelen alles van A tot Z en zorgen ervoor dat u binnen 48 uur een vervangende woonruimte aangeboden krijgt.

Wat is een geschikte tijdelijke woonruimte in Leiden eigenlijk?

Wanneer we op zoek gaan naar een tijdelijke woning in Leiden voor u, dan beginnen we met het opstellen van uw woonwensen. Dat kan uit heel veel delen bestaan, of slechts een paar punten. Voor alleenstaanden en stellen zonder kinderen is de woonwensenlijst vaak relatief kort (al kan dit per persoon verschillen uiteraard). Heeft u wel jongere kinderen, dan heeft u vaak meer slaapkamers nodig en wilt u in de buurt van de school van de kinderen blijven, zodat de reistijden beperkt blijven. Ook is het goed om rekening te houden met uw werk, zeker wanneer u geen rijbewijs heeft of niet aangewezen wilt zijn op het openbaar vervoer.

Met de wensenlijst en het budget vanuit uw verzekeraar gaan we op zoek naar mogelijke tijdelijke woonruimtes in Leiden. Die leggen we binnen 48 uur aan u voor, waarna u zelf bepaalt of u akkoord gaat. Doet u dat, dan zorgen wij ervoor dat u binnen korte tijd een woonruimte kunt betrekken. Is dat echter niet het geval en heeft u andere, nieuwe of aangepaste wensen? Dan gaan we gewoon verder met zoeken totdat we wel een woning, appartement of hotelkamer gevonden hebben die aan alle wensen voldoet.

Meer dan alleen een tijdelijke woonruimte in Leiden

Wanneer u door schade aan uw woning op zoek moet naar een tijdelijke woning, dan moet er meer geregeld worden dan alleen een dak boven u hoofd. Daarom helpen we u ook met antwoorden op vragen en kijken we samen met u naar de situatie en uitdagingen, waarbij we u altijd van advies voorzien. Daarnaast regelen we alles van A tot Z, inclusief de facturen naar de verzekeraar voor de woonruimte, zodat u hier ook geen enkel werk aan heeft. We zorgen niet alleen voor een tijdelijke woonruimte, we zorgen er ook voor dat u volledig ontzorgd wordt.

2

Waarom schakelt u Calamitijdelijk in voor een tijdelijke woonruimte in Leiden?

Bij het vinden van een geschikte tijdelijke woonruimte in Leiden komt veel kijken. Niet alleen het vinden van een geschikte woning is een uitdaging; alle praktische zaken die geregeld moet worden, kosten ook veel tijd en energie. Dat is precies waar u niet op zit te wachten en dat is waarom wij Calamitijdelijk gestart zijn. Binnen 48 uur bieden we u tijdelijke woningen in Leiden aan, die voldoen aan uw woonwensen. Ook zorgen we ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt op de juiste manier, zodat alle betrokken partijen tevreden kunnen zijn met onze maatoplossingen. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze jarenlange ervaring en persoonlijke, betrokken houding waarmee u altijd antwoorden krijgt op prangende vragen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar tijdelijke woonruimte in Leiden? Neemt u dan vooral contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.