Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woning Deventer

Een tijdelijke woning in Deventer? Binnen 48 voor u geregeld!

Bent u met spoed op zoek naar een tijdelijke woning in Deventer omdat uw woning schade heeft door water of brand? We zien vaak dat mensen in de stress schieten en proberen zoveel mogelijk ineens te regelen, waardoor eigenlijk niets echt goed opgepakt wordt. Leg even alles naast u naar en haal een paar keer diep adem voordat u de telefoon pakt en ons belt. Wij hebben de ervaring, kennis en het netwerk om u binnen 48 uur in een tijdelijke woonruimte in Deventer te krijgen. Daarbij zorgen we er altijd voor dat u nergens omkijken naar heeft. We zorgen er zelfs voor dat de factuur voor de tijdelijke woning gewoon bij de verzekeraar terecht komt, zodat u niets door hoeft te sturen of moet scannen.

Wat is een passende tijdelijke woonruimte in Deventer eigenlijk voor u?

Er zijn tal van beschikbare tijdelijke woonruimtes in Deventer te vinden, maar de meeste opties passen niet bij de woonwensen die u heeft. Weet u eigenlijk al wat u precies zoekt? Een woning in de buurt van de school van de kinderen bijvoorbeeld? Of een appartement waar u ook makkelijk kunt komen wanneer u slecht ter been bent? Alleenstaanden en stellen zonder kinderen hebben vaak wat minder woonwensen en zijn flexibeler. Het maakt voor ons niet uit hoe uw woonwensen eruitzien; wij kunnen namelijk altijd een passende oplossing vinden.

Binnen 48 uur sturen we u een selectie toe met woonruimtes die voldoen aan de wensen die u ons doorgegeven heeft. Zit hier een geschikte optie bij, dan zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk de woning of het appartement in kunt. Zit er geen geschikte optie bij? Dan laat u ons weten wat u niet beviel aan de selectie en gaan we opnieuw op zoek. Vaak worden de woonwensen bijgesteld na de eerste selectie en dat is geen enkel probleem; wij gaan door met zoeken totdat u tevreden bent.

Meer dan alleen een tijdelijke woonruime in Deventer

Bij Calamitijdelijk zorgen we niet alleen voor een tijdelijke woonruimte voor u en uw gezin. We zorgen er ook voor dat u ontzorgd wordt. Bijvoorbeeld door persoonlijk antwoord te geven op vragen, advies te geven waar u echt iets mee kunt in uw situatie en door samen te kijken naar de uitdagingen en praktische invulling. Aangezien we altijd zoeken naar de beste oplossing voor alle betrokken partijen, kunt u erop rekenen dat we snel schakelen en u binnen korte tijd weer gewoon naar huis kunt.

Tijdens heel het proces ontzorgen we u zoveel mogelijk. Zo onderhouden we zelf contact met de verzekeraar en schade-expert waar nodig en zorgen we ervoor dat u altijd op de hoogte blijft indien gewenst.

2

Waarom laat u Calamitijdelijk een tijdelijke woonruimte in Deventer regelen voor u?

Wanneer u Calamitijdelijk een tijdelijke woonruimte in Deventer laat regelen, dan kunt u erop rekenen dat u woningen aangeboden krijgt binnen 48 uur, die aan uw woonwensen voldoen zodat u direct de woning kunt betrekken met uw gezin. Wij werken daarbij samen met alle betrokken partijen, zodat we oplossingen op maat kunnen bieden, waarbij alle praktische zaken direct geregeld worden. Wij factureren bijvoorbeeld altijd naar uw verzekeraar en zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke, betrokken houding zorgen we er daarnaast voor dat het u zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze werkwijze? Of wilt u dat wij vandaag al op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Deventer voor u? Neemt u dan vooral contact met ons op, zodat we u direct persoonlijk verder kunnen helpen.