Calamitijdelijk

Snel hulp nodig of vragen? Bel nu! 035-7009788

Tijdelijke woning Delft

Tijdelijke woning in Delft; alles geregeld binnen 48 uur!

Bent u op zoek naar een tijdelijke woning in Delft omdat uw eigen huis niet meer bewoonbaar is door brand- of waterschade? Dan staat u in de meeste gevallen voor een uitdaging. Het vinden van een tijdelijke woning is niet lastig, maar een woonruimte vinden die past bij uw woonwensen en het budget dat uw verzekeraar beschikbaar stelt, dat is wel een hele opgave. Toch is er geen reden voor paniek. Calamitijdelijk staat namelijk klaar om u verder te helpen. Met onze ervaring, kennis en het netwerk dat wij opgebouwd hebben, zijn we altijd in staat om een tijdelijke woonruimte in Delft te vinden waar u direct terecht kunt.

Wij regelen alles rond de tijdelijke woning in Delft

Wanneer u kiest voor Calamitijdelijk, zorgen wij ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. Niet alleen zorgen we voor een passende tijdelijke woning in Delft, we zorgen er ook voor dat de factuur direct bij de verzekeraar terecht komt en wij zorgen ervoor dat de schade-experts gewoon direct hun werk kunnen doen. Op die manier kunt u binnen korte tijd weer gewoon terug naar huis. Ook staan we klaar om persoonlijk antwoord te geven op alle vragen die u heeft. Met onze kennis, ervaring en transparante werkwijze weet u altijd zeker dat u bij ons in goede handen bent.

Een tijdelijke woonruimte vinden in Delft; waar beginnen we eigenlijk?

Wij weten als geen ander dat niet elke woonruimte geschikt is voor u. Wanneer u bijvoorbeeld schoolgaande kinderen heeft, dan moet de afstand tot school te lopen of fietsen zijn. Heeft u geen rijbewijs, dan wilt u graag in de buurt van uw werk blijven wonen. Voor alleenstaanden en stellen zonder kinderen zijn vaak veel meer opties mogelijk, omdat zij flexibeler zijn. Wij beginnen altijd bij het opstellen van uw woonwensen en het budget vanuit de verzekeraar. Vervolgens gaan we op jacht om u binnen 48 uur een selectie aan woonruimtes te laten zien. Zit daar een goede oplossing bij, dan zorgen we ervoor dat u de woning of het appartement direct in kunt. Wij zorgen ervoor dat dit kortgesloten wordt met de verzekeraar, zodat u niets hoeft te regelen.

Hebben we geen woonruimte gevonden waar u akkoord mee kunt gaan? Geen zorgen, dan zoeken we namelijk gewoon verder. Wij zijn pas klaar met zoeken wanneer u tevreden bent. En bent u tevreden, dan blijven we gewoon actief voor u totdat u weer terug kunt naar uw eigen woning. Ook in de tussentijd kunt u dus gewoon terecht bij ons met uw vragen. Wij helpen u persoonlijk verder en zorgen ervoor dat u volledig ontzorgd wordt in de lastige periode.

2

Waarom kiest u een tijdelijke woonruimte in Delft via Calamitijdelijk?

Wanneer u kiest voor Calamitijdelijk dan kunt u erop rekenen dat u binnen 48 uur een tijdelijke woning in Delft aangeboden krijgt die aan uw woonwensen voldoet. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat alles van A tot Z verzorgd wordt. Zo sturen we de factuur bijvoorbeeld direct naar uw verzekeraar en werken we samen met de schade-expert. Aangezien we aan de belangen van alle betrokken partijen denken, kunt u altijd rekenen op een maatoplossing. Daarbij zorgt onze persoonlijke en transparante benadering voor een vertrouwd gevoel en weet u dat u kunt rekenen op ons team met jarenlange ervaring.

Wilt u dat wij vandaag nog op zoek gaan naar een tijdelijke woonruimte in Delft voor u of heeft u vragen over onze werkwijze? Neemt u dan vooral contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen en uw vragen kunnen beantwoorden.